Hoofdgerechten

Bloemkoolrijst maken
Bloemkoolrijst met broccoli en een kokos-kerriessausje
Bruschetta’s van speltbrood

Courgetti met homemade pesto
Courgetti met homemade tomatensaus
Frinata (platbrood van kikkererwtenmeel)
Gazpacho
Gegrilde groenten uit de oven (met zoete aardappel)
Gepofte zoete aardappel met zwarte bonen en homemade saus
Gevulde kipfilet met pesto en mozzarella
Gevulde aubergine met quinoa en champignons
Gevulde aubergine met gehakt en een yoghurtsausje
Gevulde courgette met pesto, tomaatjes en pijnboompitten
Gevulde paprika (met quinoa, spinazie en pijnboompitten)
Gevulde paprika (met quinoa, champignons, knoflook, avocado en feta)
Gevulde pompoen met rijst en tijm
Groentetorentjes
Groene curry met kikkererwten en soba noodels
Home made tomatensaus (voor over de pasta of op pizzabodem)
Hartige pannenkoek van kikkererwtenmeel
Kip Tajine met spelt couscous
Lasagne van aubergine en courgette
Lente pasta met asperges en gegrilde tomaatjes
Oosterse wok
Pasta pesto
Pizza van spelt deeg
Pizza van bloemkoolbodem
Pompoencurry
Pompoenrisotto
Portobello met tomaat, ui en mozzarella
Quinoapasta met verse tomatensaus
Quinoa met geroosterde bieten en geitenkaas
Rijstvellen gevuld met groenten en mango
Sla wraps met een sojasausje
Spinazie uit de wok
Wrap pizza
Zelf wraps maken van boekweitmeel
Zoete aardappel uit de oven
Zoete aardappelpuree

Frieten
Frietjes van knolselderij
Frietjes van pastinaak
Frietjes van pompoen
Frietjes van zoete aardappel 

| Soepen

| Salades