6x lente slowjuice sapjes


Slowjuice sapjes

Een van de mooie dingen van de seizoenswisselingen zijn de seizoensgroenten. De lente geeft ons heerlijke groente- en fruitsoorten met vrolijke kleurtjes. En daar maak je onder andere deze heerlijke vrolijke 6 lente slowjuice sapjes mee!

Niet alle groente- en fruitsoorten zijn geschikt voor de slowjuicer, maar met die dat wel zijn heb ik heerlijke slowjuice sappen gemaakt. Deze sappen geven je door de verschillende kleuren toch meteen een vrolijk en lenteachtig gevoel?

6x lente slowjuice sapjes

Rood – Biet

Dit heb je nodig
1 Biet
1 appel
1 citroen

Zo maak je het
Schil de biet en citroen. Snijd de biet, appel en citroen in stukken en juicen maar!

Slowjuice sap biet

Groen -bleekselderij

Dit heb je nodig
1 stengel bleekselderij
Halve komkommer
1 hand spinazie
1 citroen

Zo maak je het
Schil de citroen en snijd de komkommer en citroen in stukken. Juicen maar!


Slowjuice sap biet

Groen – venkel

Dit heb je nodig
1 kleine venkelknol
1 grote schrijf ananas
1 groene appel
Halve citroen
Handje spinazie

Zo maak je het
Schil de ananas en de citroen. Snijd de venkel, appel, ananas en citroen in stukken en juice alles in de slowjuicer.

Geel – kurkuma

Dit heb je nodig
1 stengel bleekselderij
2 wortels
1 appel
Ongeveer 1 cm kurkuma

Zo maak je het
Snijd de appel in stukken en juice alles in de slowjuicer!


IMG_9525

Oranje – wortel

Dit heb je nodig
4 wortels
Ongeveer 1 cm gember
1 citroen

Zo maak je het
Schil de citroen en juice alles in de slowjuicer.

Roze – rabarber

Dit heb je nodig
1 stengel rabarber
1 appel
Handje aardbeien

Zo maak je het
Snijd de appel in stukken en juice alleen de appel en de rabarber. Blend de aardbeien in de blender en giet bij de appel en rabarber. Je kunt de aardbeien ook juicen, maar niet alle slowjuice apparaten zijn hier geschikt voor.

Slowjuice rabarber

Slowjuice sap biet



Ga jij een van deze recepten van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.