Pastinaakpuree met tijm

pastinaakpuree
[ print recept ]
Van Pastinaak wordt vaak een soepje gemaakt, maar een puree is ook echt heerlijk. Weer eens iets anders dan met alleen aardappel en wat zoeter. Heerlijk met verse tijm. Pastinaak is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Deze groente zit namelijk vol met vezels, vitaminen en mineralen.

Dit heb je nodig (3 á 4 personen)
2 pastinaken (ongeveer 300 gram)
150 gram aardappelen
1 teen knoflook
verse tijm
peper
olie

Zo maak je het
Schil de pastinaak en aardappelen en snijd in blokjes. Kook de pastinaak en aardappelen 20 minuten samen in pan en giet af. Hak de knoflook fijn en doe de knoflook, verse tijm, peper en een klein scheutje olijfolie bij de aardappel en pastinaak en stamp fijn met een stamper.

pastinaakpuree

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.