Vragen en reacties

Vragen, ideeën of tips? Stuur een mail naar info [at] feelgoodbyfood.nl of neem contact op via social media.

Reageren op een artikel of recept? Plaats dan een reactie onderaan de betreffende post. Ik zal hier zo snel mogelijk op reageren.

Voor het vrijblijvend opsturen van producten en (pers)uitnodigingen via de post kunt u contact opnemen via e-mail om mijn adresgegevens op te vragen.

Samenwerken met Feelgoodbyfood? Leuk! Ik verwijs je graag naar de pagina ‘samenwerken’. Hier vind je de samenwerk- en adverteermogelijkheden.

Volg Feelgoodbyfood op;

Instagram (@feelgoodbyfood)
Facebook (@feelgoodbyfood)
Pinterest (@feelgoodbyfood)

Nieuwsbrief – meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere twee weken updates in je mailbox!

6 reacties

 1. Yvonne

  Hoi Channie. Ik heb een hele opgeblazen buik. Nu heb ik een Oost-Indische kers in de tuin staan en die zou kunnen ontgiften. Heb jij misschien een idee hoe ik die plant moet verwerken dan. Hij helpt nl. ook bij nierproblemen, waar ik ook mee kamp. Ik wacht je bericht af. Lieve groetjes Yvonne.

  Beantwoorden
  • chantal

   Hoi Yvonne!

   Ik ben zelf niet echt bekend met deze plant (heb hem nog nooit gegeten). Maar je kunt zowel de bladeren, de bloemen, de bloemknoppen en de zaden eten!

   De bladeren hebben een pepersmaak en kun je in een salade doen of in je groene smoothie. De bloemen kun je ook in een salade verwerken of zelfs in een groene smoothie.

   Succes ermee en hoop dat het helpt.

   Beantwoorden
 2. Anne Lagarde

  ik heb de groentelasagne uitgeprobeerd en moet zeggen dat hij heeel smakelijk was! Ik heb het wel iets aangepast. Ik heb ook wortel gebruikt in de lasagne en wat meer en champignons saus gemaakt dan voorgeschreven. Een volgende keer zal ik de plakken courgette en aubergine ook in de breedte twee keer doorsnijden. Dat maakt het verdelen per portie makkelijker. Kan hem aanbevelen! Groet Anne

  Beantwoorden
 3. nadine

  Hoi Chantal,

  Ik volg jou al een tijdje op social media en bezoek dagelijks de website. Wat een prachtige website, foto’s en stijl. Je recepten zijn echt zo lekker en makkelijk te maken en de artikelen en weetjes zijn informatief en leuk om te lezen! Ik voel mij echt zoveel beter sinds ik gezond en puurder eet. Bedankt!

  Liefs Nadine

  Beantwoorden
 4. Sandra

  Hoi Chantal,

  Wat ben ik blij dat ik een paar maanden geleden toevallig op jouw blog beland ben! Ik heb al meerdere recepten uitgeprobeerd en eigenlijk vergeet ik bijna dat ze vegetarisch zijn. Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis omdat er geen vlees in zit. Hoewel ik vroeger wel eens overwoog om meer vegetarische gerechten te maken, vond ik de recepten op sites en in boeken vaak een knelpunt: ze leken vaak de minderwaardige versie van recepten met vlees en meestal was er een eindeloze waslijst aan kruiden vereist. Jouw blog heeft ervoor gezorgd dat ik vaker vegetarisch eet 🙂

  Beantwoorden
  • Sandra

   Ook je desserten zijn trouwens geweldig! Lekker én zonder al die geraffineerde troep! Dus naast mijn vleesinname let ik nu ook op mijn suikerinname 🙂

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.