Feelgoodbyfood, oftewel, je goed voelen door goed eten. Is het zo simpel? Ja, zo simpel is het. Met ‘goed’ wordt hier bedoelt gezond, puur en écht eten! En je goed voelen, vol energie, dat willen we natuurlijk allemaal..

Informeren, inspireren en enthousiasmeren!

Feelgoodbyfood is ontstaan, omdat ik mijn passie en kennis over gezonde en pure voeding ontzettend graag met anderen wil delen. Anderen informeren, inspireren en enthousiasmeren! Ik wil andere laten inzien dat goede voeding een onderdeel van je levensstijl hoort te zijn en geen dieet. Een manier van leven waarin goede voeding een gewoonte wordt en blijft. De juiste balans vinden en naar je eigen lichaam luisteren is hierbij de belangrijkste regel. En natuurlijk dat gezond en puur eten ontzettend leuk, lekker en makkelijk is!

Ik heb zelf ervaren, en ervaar nog steeds elke dag, wat goede en pure voeding met mij doet. Hoe goed en fit het mij laat voelen. Wat ik eet weerspiegeld écht mijn gezondheid. Ik wil dat iedereen dit ervaart, dat is mijn drijfveer. 

Wat vind je op Feelgoodbyfood?

Op FGBF vind je onder anderen een foodblog waar ik schrijf over gezonde voeding en alles wat daarmee samenhangt. Eenvoudige en snelle vegetarische recepten (waarbij ik laat zien dat gezond én lekker heel goed samen gaan) en gezonde varianten op ongezonde producten en recepten.

Reviews van producten en boeken en (healthy) hotspots; hier lees je bijvoorbeeld waar je goede pure producten kunt vinden, welke adresjes je echt eens gegeten moet hebben of langs moet gaan voor een goede kop koffie.

Volg Feelgoodbyfood op:

Instagram
Facebook
Twitter