Samenwerken & Adverteren

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Feelgoodbyfood! Feelgoodbyfood trekt maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar informatie, recepten, producten, hotspots, tips, weetjes en meer rondom een gezonde levensstijl. Feelgoodbyfood biedt merken/winkels/webshops/producten/events de kans om direct in contact te treden met hun specifieke doelgroep en goed zichtbaar te zijn.

Interesse om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen op Feelgoodbyfood? Ik vertel je hieronder op welke manieren dit mogelijk is.

Adverteren

Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren op Feelgoodbyfood en aansluitende social media kanalen. Denk aan een (onafhankelijke) review, advertorial, winactie of bannering.

De focus van Feelgoodbyfood ligt op gezonde en pure voeding en bij het informeren en inspireren van haar lezers. Het is belangrijk dat elke vorm van adverteren aansluit bij deze focus en de identiteit van Feelgoodbyfood.

Advertorial

Interesse in een informatief artikel op Feelgoodbyfood? Mail jouw ideeën en dan kijken we samen of Feelgoodbyfood het geschikte platform is en hoe we dit het beste kunnen vormgever.

Product- en boekreviews

Feelgoodbyfood blijft graag op de hoogte van de laatste trends en test graag (nieuwe) producten uit, en is gek op kook- en voedingsboeken. Het is mogelijk hier een review over te laten schrijven op de website. Promotie via social media is ook mogelijk.

Het product zal altijd onafhankelijk en naar waarheid beoordeelt worden.

winacties

Iets weggeven is altijd leuk! Past jouw product goed bij Feelgoodbyfood? Dan kunnen we een leuke winanctie organiseren. Een winactie sluit meestal aan bij een productreview.

Schrijven

Ik schrijf graag over gezond eten en alles wat daarmee samenhangt in de vorm van een blog of recept

Recepten ontwikkelen

Ik ben gek op koken en probeer graag nieuwe recepten uit. Vegetarisch en altijd met verse en pure producten. Past de stijl van mijn recepten bij jouw merk/product of idee? Ik ontwikkel graag een heerlijk recept in opdracht. Denk hierbij aan het bedenken van het recept, het koken, het uitschrijven van het recept en de fotografie.

Social media take over

Als online communicatie professional en blogger ben ik dagelijks bezig met social media. In de tijd heb ik veel kennis ontwikkeld en durf ik mij wel een social media expert te noemen.

Jouw doelgroep zit dagelijks op social media én kun je bereiken via social media. Social media is een verlengde van jouw bedrijf en website. Wist je dat jouw doelgroep zelfs eerder social media kanalen bezoekt dan websites? Dan wil je natuurlijk gevonden worden.

Wil je graag bijpassende social media kanalen inzetten, maar heb je hier zelf geen tijd voor of ben je hier totaal onbekend mee? Ik neem graag de social media over! Ik help je met het opstellen van een persoonlijk plan/strategie, het opzetten en het bijhouden van verschillend social media kanalen. Interesse? Neem contact op en dan vertel ik je hier graag mee over.

Evenementen

Een lancering van een nieuw product of (kook)boek, een opening van een nieuwe hotspot? Een (kook)workshop of een ander foodevenement of feestje? Leuk! Je kunt mij uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

 

Interesse in (één van) bovenstaande mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info [at] feelgoodbyfood.nl of neem contact op via FacebookInstagram of Twitter en wie weet gaan we een mooie samenwerking tegemoet.

Statistieken

September 2017
Unieke bezoekers per maand: 65.000
Instagram: 35.000 volgers
Facebook: 9.800 likes
Twitter: 550 volgers

KvK: 63313979