Samenwerken met Feelgoodbyfood

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Feelgoodbyfood! Feelgoodbyfood trekt maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar informatie, recepten, producten, hotspots, tips, weetjes en meer rondom een gezonde levensstijl.

Feelgoodbyfood biedt bedrijven en merken de kans om direct in contact te treden met hun doelgroep en haar zichtbaarheid te vergroten.

Interesse om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen op Feelgoodbyfood? Ik vertel je hieronder op welke manieren dit mogelijk is.

Samenwerken met Feelgoodbyfood

Er zijn meerdere mogelijkheden om samen te werken met Feelgoodbyfood.nl en aansluitende social media kanalen.

De focus van Feelgoodbyfood ligt op gezond en bewust eten en bij het informeren en inspireren van haar lezers. Het is belangrijk dat elke vorm van adverteren aansluit bij deze focus en de identiteit van Feelgoodbyfood.

Advertorial

Interesse in een advertorial op Feelgoodbyfood om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen? Neem contact op en dan kijken we samen of Feelgoodbyfood het geschikte platform is en hoe we dit het beste kunnen vormgeven.

Product- en boekreviews

Feelgoodbyfood blijft graag op de hoogte van de laatste trends en test graag (nieuwe) producten uit, en is gek op kook- en voedingsboeken. Het is mogelijk hier een review over te laten schrijven op de website. Promotie via social media is ook mogelijk.

Het product zal altijd onafhankelijk en naar waarheid worden beoordeeld.

Winacties

Iets weggeven is altijd leuk! Past jouw product goed bij Feelgoodbyfood? Dan kunnen we een leuke winanctie organiseren. Een winactie sluit meestal aan bij een productreview.

Schrijven

Ik schrijf graag over gezond eten en alles wat daarmee samenhangt in de vorm van een blog of recept.

Recepten ontwikkelen

Ik ben gek op koken en probeer graag nieuwe recepten uit. Vegetarisch, makkelijk en altijd met verse en pure producten.

Past de stijl van mijn recepten bij jouw merk/product of idee? Ik ontwikkel graag een heerlijk recept in opdracht. Denk hierbij aan het bedenken van het recept, het koken, het uitschrijven van het recept en de fotografie.

Evenementen

Een lancering van een nieuw product of (kook)boek, een opening van een nieuwe hotspot? Een (kook)workshop of een ander foodevenement of feestje? Leuk!

Interesse in (één van) bovenstaande mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info [at] feelgoodbyfood.nl of neem contact op via FacebookInstagram en wie weet gaan we een mooie samenwerking tegemoet!

Statistieken

Mei 2019
Unieke bezoekers per maand: 90.000
Instagram: 41.000 volgers
Facebook: 10.500 likes
Nieuwsbrief: 800 abonnees

KvK: 63313979