Haver pannenkoek (zonder banaan)

Naamloos

[print_link]
Zelf ben ik zo een beetje bananenverslaafd. Trossen bananen gaan er hier doorheen. In baksels, pannenkoeken, yoghurt of gewoon los als tussendoortje. Maar niet iedereen is gek op bananen. Daarom een pannenkoek variant zonder banaan!

Haver pannenkoek (zonder banaan)

Dit heb je nodig (1 pannenkoek)

50 gram havermout
1 ei
scheutje amandelmelk (of andere plantaardige melk)
snuf zout
1 theelepel kaneel

Zo maak je het

Mix de havermout, amandelmelk, ei, zout en kaneel in een keukenmachine of blender tot een beslag. Verhit kokosolie in een pan en bak de pannenkoek om en om.

Lekker met een topping van agave, kokossnippers en blauwe bessen.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.

Gerelateerde berichten