Aansprakelijkheid

De inhoud op Feelgoodbyfood komt voort uit de visie die ikzelf heb op een gezonde levensstijl. Niet alle inhoud is wetenschappelijk onderbouwd, maar berust op eigen meningen, ervaringen en inzichten. Feelgoodbyfood wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie uitdrukkelijk van de hand.

De informatie is bedoeld als algemene informatie en is niet specifiek gericht op één individueel persoon of één specifieke situatie van bijvoorbeeld de bezoeker van de site of iemand in diens omgeving.

Het gebruik of (doen) toepassen van informatie van Feelgoodbyfood door bezoekers is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de gebruiker.

Copyright

Alle teksten, recepten en foto’s zijn door mijzelf geschreven, ontwikkeld en gemaakt, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om inhoud van Feelgoodbyfood zonder toestemming over te nemen. Wil je toch graag een artikel, recept of foto gebruiken? Neem dan contact met mij op en zet hier altijd een duidelijke bronvermelding bij.

Sponsoring

Feelgoodbyfood is inmiddels mijn eigen bedrijf geworden en hier ben ik trots op. Ik investeer veel tijd in het schrijven van nieuwe artikelen, het ontwikkelen van recepten, fotografie en het verbeteren van de website. Om Feelgoodbyfood te laten bestaan, zul je soms een gesponsorde blog voorbij zien komen op de website of social media kanalen. Deze gesponsorde samenwerkingen worden met zorg uitgekozen en zullen altijd goed aansluiten bij Feelgoodbyfood en mijn visie op een gezonde etenstijl.

Reviews die worden geschreven op Feelgoodbyfood zijn altijd onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar.