Healthy hotspot Amsterdam | SLA

IMG_1032
SLA. Toen ik hoorde dat er een Amsterdam een eettentje zat (3 zelfs) dat SLA heette, was ik natuurlijk meteen nieuwsgierig. Hier moet ik heen! Het interieur van SLA ziet er geweldig uit. Erg vintage en een fijne sfeer. Hier haal je niet even snel een lunch, SLA is een belevenis! Je kunt bij SLA zelf een hapje eten, maar je kunt ook je eten meenemen.

Bij Sla kun je terecht voor natuurlijk salades, maar ook voor soepen, sappen en snacks. Je kunt je salade helemaal zelf samenstellen met een ruime keus aan pure en smaakvolle ingrediënten. Helaas heb ik niet alles kunnen proeven, daarvoor moet ik nog een paar keer terug naar Amsterdam. Maar echt, de smaken zijn heerlijk! Alles bij SLA is biologisch. Het vlees en gevogelte, graan en zuivelproducten (ook de eieren) en de groenten en fruit. Zelfs het bier en de wijn is biologisch en hebben ze shotjes vers tarwegrassap. Daarnaast hebben ze ongelofelijk lekkere (en eerlijke) koffie. Je kunt je koffie bestellen met amandelmelk, hier werd ik helemaal blij van!

SLA is gevestigd in Amsterdam aan de Ceintuurbaan, Westerstraat en Claude Debussylaan. Ik hoop natuurlijk dat ze gauw een vestiging in Utrecht openen!

Meer weten over SLA of het menu bekijken? Bezoek dan de website.

*Naast heerlijk eten organiseert Sla ook workshops.

 

Gerelateerde berichten