Pizza van Libanees platbrood met geitenkaas, courgette, walnoten en rucola

Pizza van Libanees platbrood met geitenkaas, courgette, walnoten en rucola 
[print_link]
Pizza van Libanees platbrood #2! De eerste pizza van Libanees platbrood was zo een succes (die was ook zo lekker!) op de blog en Instagram, dat ik een tweede variant heb gemaakt. Dit keer met een topping van geitenkaas, courgette, champignons, walnoten en rucola. Dit vind ik zo een lekkere combinatie!

Pizza van Libanees platbrood met geitenkaas, courgette, walnoten en rucola

Libanees platbrood (tegenwoordig gewoon te koop bij de AH), is ideaal om mee te dippen en om te vullen als een wrap. Maar je kunt hier ook een heerlijke pizza van maken!

Door het Libanese brood als pizzabodem te gebruiken, krijg je een dunne knapperige bodem. De pizza is hierdoor minder machtig. Beleg met je favoriete toppings, even in de oven en klaar!

Heerlijk als lunch in het weekend of na een drukke doordeweekse dag.

Dit heb je nodig

Libanees platbrood
1 klein blikje tomatenpuree
geitenkaas bolletjes
courgette
champignons
walnoten
rucola
olijfolie
oregano

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de bodem licht in met tomatenpuree. Beleg de pizza met geitenkaasbolletjes. Schaaf met een kaasschaaf plakjes courgette en snijd de champignons in plakjes.

Beleg de pizza met de plakken courgette, champignons en de walnoten. Kruid met oregano en besprenkel met wat olijfolie. Bak de pizza gaar in 8 á 10 minuten in het midden van de oven. Haal de pizza uit de oven en garneer met rucola.

Pizza libanees planbroodGa jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Gerelateerde berichten