Chocolade hotspot | Mumu vitamin chocolates

Chocolate lovers opgelet! In Amsterdam zit Mumu, mijn favoriete chocoladewinkel. Bij Mumu Vitamin Chocolates hebben ze namelijk de allerlekkerste chocoladebonbons!

De romige bonbons zijn zuivelvrij, bijna allemaal vegan, gemaakt van rauwe chocolade en verrijkt met vitamines (B, D3, chroom en co-enzym Q10). Ja, je leest het goed. Chocolade met vitamines! Wat kan het leven toch mooi zijn he?

Deze bonbons eet je niet even snel tussendoor, maar is echt een beleving. Een beetje alsof je in de chocoladehemel bent beland. Naast dat ze zo ontzettend lekker zijn, zien ze er ook nog eens heel mooi uit! Zowel de bonbons als de verpakking, want ze zijn echt prachtig verpakt.

mumu vitamin chocolates

mumu vitamin chocolates

Er is keuze uit zoveel heerlijke smaken. Elke keer sta ik weer minuten lang naar alle prachtige bonbons te staren en kan ik gewoon echt niet kiezen. Wat dacht je van ‘bounty bonbons’, ‘hazelnoot-dadel’, praline of smaken als espresso, lemon, rozemarijn en lavendel. Ook interessant, de ‘Full Moon’ bonbon met THC, voor wanneer je even heerlijk wilt relaxen. Zeker de moeite waard om eens te proberen 😉

Naast bonbons heeft Mumu ook een 100% natuurlijke en biologisch huidverzorgingslijn gecreëerd. Deze natuurlijke producten voeden, verzachten, hydrateren en beschermen de huid.

Weet je wat de bonbons nog bijzonderder maakt? De eigenaren van MUMU, Laura en Murat, maken deze heerlijke en mooie chocola bonbons helemaal zelf in de winkel. Je kunt ze dus gewoon live aan het werk zien. Heel mooi om te zien met hoeveel passie zij hun werk doen en hoe enthousiast ze hierover kunnen vertellen. Dit proef je echt terug in de bonbons.

Mumu vitamin chocolates

mumu vitamin chocolates

MUMU vitamin chocolates

Ben je in Amsterdam? Sla deze chocolade hotspot dan niet over!

Mumu vitamin chocolates
Eerste Jacob van Campenstraat 33, Amsterdan