Granola van MissC

Vorige week stond de postbode voor de deur met deze vrolijke pakketjes granola van MissC. En laat ik nu net heel erg van granola houden! Ik had nog nooit van deze granola gehoord! Jullie?

Naast de vrolijke naam en verpakking is de granola ook nog eens heel lekker en crunchy! MissC granola is in twee variaties verkrijgbaar; de Swinging granola en de grunched granola.

De Swinging granola bestaat uit gebakken muesli met kaneel, kokos, walnoten en saffloerolie en is gezoet met honing en een beetje suiker (dat vind ik wel jammer). Saffloerolie bevat de minst verzadigde vetten en is daardoor goed voor hart-en bloedvaten.

De crunched granola bestaat boekweit, hazel-en pecanoten, spelt, lijnzaad, kardemom, anijns en kokosolie en is ongezoet.

Verkoopadressen
De granola’s van MissC zijn helaas nog niet in de supermarkt verkrijgbaar. Maar wel bij de volgende adresjes:

Deli Buiten op de Nieuwe Binnenweg 100, Vreugdenhil op de Karel Doormanstraat, Nobel’s Brood in Dordrecht, Kaasboerderij Booij in de Fenix Food Factory, de Zeeuwse Meisjes op Katendrecht, Valente op Westplein&Hoogstraat, GROOS – Schieblok en Rechtstreex, Man met Bril Koffie Branderij in de Vijverhofstraat 70, Rotterdam.

11


 

Gerelateerde berichten