Groentenfriet

De Albert Heijn is goed bezig! Na groentesappen, ontbijtsmoothies met havermout en het verkopen van ‘buitenbeentjes’ groente hebben ze nu ook groentefriet in hun assortiment. Die moest ik natuurlijk meteen proberen. Ik was erg benieuwd hoe gezond deze frieten dan wel niet waren, hoe ze zouden smaken en lijken deze groentefrieten op echte frieten?

| Ingrediënten
De frieten zijn gemaakt van pureerde witte bonen, wortel en mais. Zonder toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Daar worden we  blij van!

| Smaak
Ik vind de frieten iets te zout, maar goed trek je daar niks van aan, want ik vind alles al snel te zout:) De smaak in totaliteit vind ik best lekker, maar kan niet zeggen dat ik ze echt super lekker vind.

| Uiterlijk/structuur
De frieten zien er goed en smaakvol uit. Zoals je op de foto ziet zijn ze dunner dan gewone friet en wat donkerder van kleur. Ze lijken meer op raspatat. De frieten zijn iets minder luchtig dan ik had verwacht. Ze vallen best zwaar en zat daarom van een handje frieten ook al aardig vol.

Conclusie; best een goede gezonde variant op gewone frieten. Je vind je frieten bij de Albert Heijn in de diepvries naast de andere frieten.

groentenfriet

IMG_9478

 

Gerelateerde berichten