Hotspot | STACH Utrecht

Stach Utrecht

Utrecht is weer een hotspot rijker. Na SLA, is afgelopen week ook de eetwinkel STACH naar Utrecht gekomen (spreek uit als: stag). STACH heeft in Amsterdam al meerdere locaties, maar in het centrum van Utrecht is nu ook eindelijk de eerste locatie geopend. Dit vierde we met champagne, hapjes en veel chocolade tijdens de pre-opening. En hier blijft het niet bij, binnenkort openen er namelijk nog twee locaties in het centrum (Biltstraat en Twijnstraat).

Wanneer ik in Amsterdam ben, loop ik altijd even binnen bij STACH. Om te lunchen, of om lekker te ‘food shoppen’. Bij STACH kun je namelijk terecht voor vers, puur en lekker eten. Even snel wat halen, wat boodschappen doen of lekker lunchen wanneer je wat meer tijd hebt. Denk aan verse quinoa salade, spelt lasagne, soepen, coldpressed juices en gezonde ontbijtjes, zoals kokosyoghurt met granola of chiapudding met pitten, zaden en bessen. Maar ook heel veel lekkere chocolade (tip!), frisdranken en speciaal biertjes.

STach

stach

STACH is in Utrecht gevestigd in een hoekpand op een prachtige locatie, namelijk in de Choorstraat. Op de benedenverdieping vind je de winkel en op de eerste verdieping zit een fijne zitplaats waar je kunt genieten van je koffie of lunch, met prachtig uitzicht op de Dom (of gewoon lekker mensen kijken).

Dus even snel langs STACH voor een gezond take away ontbijt of maaltijd, iets zoets in de middag, voor een lunch met prachtig uitzicht of om gewoon heel veel chocolade in te slaan.

Locatie: Choorstraat 42
Openingstijden: ma – za 08:00 – 21:00 / zo 10:00 – 19:00

Stach2

Stach1

stach