Karibu café; heerlijk eten, drinken en relaxen in een oase van groen!

In Utrecht, op de Oudenoord, is een toffe nieuwe plek geopend waar je kunt genieten van koffie, juices, ontbijt, taart en meer. En dat allemaal in een prachtige groene omgeving; Karibu cafe!

Karibu café

Karibu cafe is een ruime, lichte en fijne plek waar je terecht kunt voor lekker eten en drinken. Maar ook een ideale plek voor een meeting, als je even een paar uurtjes wilt werken of tot rust wilt komen met een boek. En dat midden in de stad!

Karibu cafe

Een oase van groen!

Als je Karibu cafe binnenkomt, voel je de natuur! Het is er groen van de planten, die overal hangen en staan. Alles een beetje geïnspireerd op de Afrikaanse stijl. Zowel de inrichting als de menukaart.

Kleurrijk, veel hout, een loungeplek en prachtig licht dat schijnt door de grote ramen. En hoe cool zijn de giraffen bij de bar? Gewoon een fijne en toffe plek om te zijn! Volgens mij heb ik wel 200 foto’s gemaakt. Ik kon echt nog wel uren blijven zitten en rondkijken..

Juices, ontbijtjes, lunch, vegan taart en meer!

Niet alleen van de plek word ik blij, ook van het eten en drinken. Heerlijk en gezond comfort food. Op de kaart staan juices (die ze zelf maken bij de juicebar in de hoek), heerlijke koffie, ontbijt- en lunchgerecht, én vegan taart!

Wij gingen voor toasted banana bread (vegan) en shakshuka. Beide heel lekker, aanrader!

Na een koffie, een groene juice, toasted banana bread en nog een koffie, zat ik behoorlijk vol. Maar ik kom zeker snel terug voor een stuk vegan taart. Die zagen er zo goed uit!

Elk moment van de dag

Begin hier je dag tussen al het groen en de rust met een kop koffie en een juice. Ontvlucht midden op de dag de drukte van de stad en eet een stuk vegan taart. Lees een boek tussen de planten. Plan een lunchdate of ga een paar uurtjes werken bij deze fijne en inspirerende omgeving!

Locatie
Oudenoord 330
Utrecht

Karibu cafe

Karibu cafe