Hotspot | De keuken van Thijs

Ontbijt cultuur

We krijgen in Nederland steeds meer een ‘ontbijtcultuur’ heb ik het idee, en daar ben ik echt heel blij mee! Langzame ochtenden met een uitgebreid ontbijtje zijn echt mijn lievelingsochtenden! En hoe fijn is het als je dit soms ook gewoon in een fijn tentje buiten de deur kunt doen? Precies, dat iemand anders jouw heerlijke ontbijtje klaarmaakt, terwijl jij geniet van een kop koffie.

De keuken van Thijs

Utrecht is nu zo een fijne ontbijtplek rijker. Kende jullie De keuken van Thijs namelijk al? Voorheen een leuk lunchtentje waar je terecht kon voor de lekkerste broodjes met pure en verse ingrediënten die Thijs zelf klaarmaakte, maar sinds kort zijn ze verhuist en uitgebreid!

Wat een leuke plek! Het heeft echt een woonkamer sfeer met gezellig knusse plekjes, vooral die aan het raam. Koffie, ontbijt, een krantje en lekker naar buiten kijken.

De keuken van Thijs

De keuken van Thijs

De keuken van Thijs

Ontbijtkaart

Naast die lekkere broodjes die ze nog steeds hebben, hebben ze nu ook een ontbijtkaart, en die moest ik natuurlijk meteen even testen. Wat je hier allemaal op vindt? Pancakes (yes!), yoghurt met granola en vers fruit, havermout, wentelteefjes en smoothies. Maar ook gewoon lekker met een crossaintje met jam of verschillende ei-ontbijtjes. Genoeg keuze!

Ik kon natuurlijk weer eens niet kiezen, dus ik nam gewoon meerdere ontbijtjes. Een tafel vol lekkere ontbijtjes (ja, het was een zware ochtend). Natuurlijk deelde ik dit alles wel met mijn ontbijtpartner, want echt een grote eter ben ik (helaas) niet.

Alles was echt ontzettend lekker, ik kan niet anders zeggen. De pancakes met vers fruit en smoothie zijn mijn favoriet! Dus wil jij ergens heerlijk ontbijten op een fijne plek? Ga dan zeker lekker ontbijten bij Thijs!

Naast lunch en ontbijt kun je bij Thijs ook gezellig borrelen.

De keuken van Thijs

De keuken van Thijs

Locatie
Biltstraat 41
Utrecht


De keuken van Thijs

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten