Omelet met boerenkool

Groente omelet

Een groente omelet. Ik vind dit echt een lunch voor het weekend. Of eigenlijk een beetje een ontbijt en lunch in één, wanneer je in het weekend net iets later wakker wordt. Even wat uitgebreider (en warm) lunchen met extra veel groentes. In de winter maak ik vaak een variant met boerenkool, maar met spinazie is ook heerlijk.

[print_link]
Dit heb je  nodig
3 eieren
Handje boerenkool
Paar champignons en/of geitenkaas
1 bosui
1 tomaat
Peper en Himalayazout

Zo maak je het
Snijd de champignons, tomaat en bosui en bak deze een paar minuten in de pan. Houd de groente daarna apart in een kom. Meng de eieren met een garde in een kom en roer de boerenkool er doorheen. Bak de omelet in de pan, eventueel met een deksel. Doe de groente over de omelet. Strooi eventueel wat geitenkaas over de omelet en breng op smaak met peper en zout.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.