Romige kokospap met banaan, noten en bessen

Kokospap havermout banaan
[print_link]
Nu het buiten koud en donker is, heb ik weer zin in warme ontbijtjes. Pannenkoekjes, wafels, kommen havermout of deze heerlijke romige kokospap met banaan blauwe bessen.

Dit heb je nodig (voor 1 kom)
40 gram havermout
3 a 4 el kokosmelk
200 ml water
1 el kokosolie
1 banaan (in plakjes)
Handje blauwe bessen
Handje noten
1 el kokossnippers (optioneel)

Zo maak je het
Doe de havermout samen met de kokosmelk, het water en een halve banaan in plakjes in een pannetje. Verwarm tien minuten al roerend op een laag vuur. Voeg vervolgens de kokosolie erdoor en verwarm nog 2 minuten. Schep de kokospap in een kom met daarop plakjes banaan, kokossnippers, noten en blauwe bessen.

| Je kunt wat rauwe honing of amandelpasta toevoegen om de papa iets zoeter te maken.

| Haastige ochtend? Week de havermout de nacht ervoor in voldoende water. Dan hoef je de havermout in de ochtend alleen nog meer even in een pannetje te verwarmen met de kokosmelk, kokosolie en banaan.

kokospap

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Gerelateerde berichten