Vers tarwegrassap V.S. tarwegraspoeder

Tarwegras. De superfood onder de superfoods als je het mij vraagt. Regelmatig drink ik een een shotje vers tarwegrassap uit de slowjuicer. Tarwegras bestaat in drie vormen. Vers tarwegrassap uit de slowjucier of ingevroren cupjes, in poedervorm en in de vorm van pillen. Wat is het verschil en welke vorm kun je het beste nemen?

Een shotje tarwegrassap (30ml) bevat de dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit en staat gelijk aan een kilo spinazie! Máár, dan hebben we het wel over VERS tarwegrassap en niet over tarwegras in de vorm van poeder of pillen.

Vers – Clorofyl
Waarom is vers tarwegrassap zoveel voedzamer? Doordat het sap leeft en het veel clorofyl bevat. Dit is een van de belangrijkste bestanddelen van tarwegras en oxideert extreem snel. Daarom kun je vers tarwegrassap het beste meteen opdrinken na het juicen. Binnen een uur is een belangrijk deel van de antioxidanten (waaronder het chlorofyl) geoxideerd. Het oxideren wil je juist in je lichaam laten plaatsvinden.

Tarwegraspoeder
Tarwegraspoeder is gevriesdroogd tarwegras dat na dit proces tot poeder gemaakt wordt. De vloeistof is eruit en dus ook het leven. Tarwegras is zo krachtig vanwege de levende voedingsstoffen. Echt goede poeders halen misschien 15 tot 20% van de werking van vers, maar ze halen nooit 100%, hoeveel je ook neemt, omdat het niet meer leeft.

Dus wil jij tarwegras toepassen in je gezonde levensstijl? Ga dan voor vers tarwegrassap. Geen slowjuicer? Kies dan voor de handige ingevroren cupjes tarwegrassap.

Vers tarwegrassap of cupjes tarwegrassap zijn verkijgbaar bij Grass2Juice

| Lees hier alles over tarwegras.

unnamed

 

Gerelateerde berichten