5x raw en vegan bakken

Zoete taartjes vol suiker, boter en slagroom, echt niks voor mij. Raw en vegan taartjes, daar maak je mij wel blij mee! Met pure, plantaardige ingrediënten en zonder toegevoegde suikers.

Nu vraag je je vast af of een taartje of brownie dat raw, vegan en suikervrij is, ook nog eens lekker kan zijn. Ja, heel lekker! Doordat deze taartjes uit pure producten bestaan, hebben ze veel smaak en heb je aan één stukje meer dan genoeg. Ze vullen namelijk behoorlijk!

Deze 5 raw en vegan baksel (wat dus eigenlijk helemaal geen baksels zijn, omdat ze niet de oven in gaan), zijn mijn favoriet!

Zelf ben ik trouwens niet zo een nette bakster, jij kunt ze veel mooier maken. Maar het belangrijkste, heel lekker zijn ze wel!

5x raw en vegan bakken

1. Chocolade-kokos slice

Deze chocola-kokos slice heeft een sticky bodem van dadels, noten en kokos en een smeuige vulling van chocolade, cashewnoten, dadels en banaan. Echt een traktatie!

Chocolade-kokos slice raw vegan

2. Cheesecake met sinaasappel

Vegan cheesecake, het bestaat! De cheesecake heeft een smeuïge bodem van dadels en noten, een vulling van cashew en sinaasappel en een topping van sinaasappelrasp en cacaonibs.

Toen ik een hap van het taartje nam, moest ik meteen denken aan een split ijsje! Een romige structuur en frisse smaak. Heerlijk!

Raw en vegan cheesecake

3. Dadel-cacao-kokos bites

Kleine bites voor bij de koffie of thee. Deze bites zijn makkelijk en snel gemaakt. Een uurtje in de koelkast en klaar! Je kunt ze thuis snacken of meenemen.

chocolade kokos bites

4. Brownies met kokos

Raw en vegan brownies! Ik heb ze al zo vaak gemaakt en iedereen vind ze heerlijk! Perfect voor wanneer je visite krijgt. Deze brownies zijn trouwens ook echt heel simpel om te maken en je hebt maar een paar ingrediënten nodig.

raw chocolade brownies

5. Granola repen (energiebars)

Deze bars, gemaakt van haver, noten, dadels zijn een perfect tussendoortje. Ze geven je namelijk meteen energie. Deze haver-noten-dadel repen zijn trouwens ook heel lekker.

granola repengranola repen

Ga jij een van deze recepten van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Gerelateerde berichten