Aardappeltjes uit de oven met knoflook en rozemarijn

aardappeltjes uit de oven[ print recept ]
Aardappeltjes, wie houdt er niet van? Gekookte aardappels vind ik helemaal niets aan en kan mij ook niet herinneren dat ik ze ooit zelf gemaakt heb. Als ik aardappeltjes eet, dan met schil en uit de oven, zoals deze aardappeltjes knoflook en rozemarijn. Dit gerechtje smaakt net zo lekker als het klinkt!

Dit bijgerecht is heel makkelijk om te maken en de oven doet eigenlijk al het werk. Zo eenvoudig kan lekker en gezond eten zijn.

Dit heb je nodig
1 zak krieltjes
2 teentjes knoflook
1 tl rozemarijn
snuf zout
olie

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng een pan met water aan de kook. Was de aardappeltjes en kook ze in ongeveer 8 minuten beetgaar. Je moet er met een vork doorheen kunnen prikken, maar ze moeten niet te zacht zijn. Giet de aardappeltjes af en snijd ze doormidden. Leg de aardappeltjes in een ovenschaal, besprenkel met olie en kruid met de rozemarijn.

Bak de aardappeltjes 10 minuten in de oven en strooi er wat zout over.

aardappeltjes uit de oven

img_2775

 

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.