Blogger insidersteam | Verrassend AH

unnamed (1)
Leuk! Ik ben uitgekozen voor het foodbloggers insidersteam van Uit Paulines Keuken. Wat betekent dat? Dat de postbode vorige week voor de deur stond met dit enorme ‘Verrassend Ah’ pakket (zie foto). Het pakket zit vol met gezonde verrassende producten van de Albert Heijn die ik mag gaan testen. Wat is het toch zwaar om foodblogger te zijn.

Het pakket bevat onder anderen 10-uurtjes; kleine bakjes met groente en fruit, soba noodels, boerenkool chips, quinoa, adukibonen, lijnzaadolie en een tapenade van zeewier. Sommige producten ken ik al, anderen zijn totaal nieuw voor mij. Vooral de tapenade van zeewier wordt een spannende beleving. Ik ben erg benieuwd!

De komende tijd ga ik deze gezonde verrassende producten testen en zal ik hiervan reviews plaatsen op Feelgoodbyfood. De producten zijn al verkrijgbaar in de Albert Heijn.

Heb jij een van deze gezonde verrassende producten al geprobeerd en wat vond je hiervan? Laat het mij weten, ik ben erg benieuwd!

 

Gerelateerde berichten