Kijkje achter de schermen #3

Weer een nieuwe ‘kijkje achter de schermen’ met eigenlijk vooral veel eten, drankjes, koffie, Ijsco, Instagram liefde en een weekendje naar de lente. Kijk je mee?

Weekend Valencia

Ik ging een heerlijk weekendje naar Valencia. Park, strand, zon, lekker fietsen en eten en drinken natuurlijk. Alleen maar relaxen en fijne dingen doen.
Als vegetariër heb je het lastig in het land van veel vlees en vis. Uiteindelijk zit je daar dan met je mandje brood en olijven, maar gelukkig hebben ze sangria. Kannen sangria. En hele lekkere wijn! Gelukkig vonden we wel een hele lekkere vegetarische paella. Met wijn.

IMG_7690
IMG_7781

Ik bezocht de grootste indoor markt van Europa Market Central. Hier dronk ik een hachata, een Valenciaans drankje van amandelmelk, water en suiker. Alles behalve gezond, maar ik moest ‘m gewoon proberen. En natuurlijk moet je de valenciaanse cocktail ‘aqua de Valencia’  ook uitproberen als je in Valencia bent. Al houd ik niet zo van zoete drankjes, op een terras in het mooie Valencia is alles fijn en lekker.

Naast alle tapas, brood en kannen sangria door vond ik gelukkig juicebar Zzumo Mas en genoot ik van een heerlijke grote green juice.  Valencia wat ben je mooi en fijn!

IMG_7692

IMG_7201

IMG_7298

IMG_7325
Recept in Wakker Dier

Ik stond met mijn linzen-wortelsalade op de website en in de nieuwsbrief van Wakker Dier. Vind ik tof!

Recept Wakker Dier

Recept Wakker Dier

Ga je binnenkort een dagje naar Utrecht? Op de blog Explore Utrecht kun je Feelgoodbyfood’s favoriete lezen.

Schermafbeelding 2016-03-06 om 12.05.21

 

Raw en vegan high tea bij Baker&Moore

Samen met een paar collega foodbloggers werd ik door Baker&Moore uitgenodigd voor een raw en vegan high tea, omdat ze een jaar bestaan. Wat een heerlijke gezellig middag was het. Thee, sapjes en heel veel lekkere raw en vegan hapjes. Deze raw en vegan high tea staat gewoon op de kaart bij Baker&Moore, zeker een aanrader! Baker&Moore, wanneer kom je naar Utrecht?

Baker&Moore

Baker & Moore

Baker & Moore


Baker & Moore

 

Mijn groeiende koffie verslaving

Het begon zo. Ik hield altijd al van goede koffie buiten de deur, maar weigerde om thuis koffie te drinken. Een koffieapparaat komt mijn huis niet in. Thuis gewoon gezond aan de thee en water en buiten de deur af en toe genieten van goede koffie. Dit heb ik lang volgehouden. Toen kocht een mokkapotje en werd verslaafd aan heerlijke koffie thuis. Dat is het verhaal.

Heerlijk om zelf thuis in het weekend of op een vrije ochtend goede koffie te maken. Het sfeertje van zelf goede koffie maken met een mokkapotje past precies bij mijn langzame ochtenden met uitgebreide ontbijtjes..

Nou ja, ik kan best zonder hoor, maar het is gewoon lekker. Juist ja.

IMG_7685

12599056_1735383240014972_196143172_n

IMG_7768

 

Teatox SkinnyMint

De afgelopen maand deed ik de 28 dagen teatox van SkinnyMint. Elke dag beginnen en eindigen met een kop thee. Wat ik van de teatox vond? Review lees je binnenkort op Feelgoodbyfood!

SkinnyMint

SkinnyMint

 

MUMU vitamin chocolates

Tijdens een middagje Amsterdam bezocht ik mijn favoriete chocoladewinkel. Bij Mumu Vitamin Chocolates maken en verkopen Laura en Murat chocola bonbons verrijkt met vitamines. Ja, je leest het goed. Chocolade met vitamines! De bonbons zijn gemaakt van rauwe chocolade, ze zijn veganistisch en ongelofelijk lekker! Deze bonbons eet je niet even snel tussendoor, maar is echt een beleving. Ben je in Amsterdam? Sla deze chocolade hotspot dan niet over!

Mumu chocolates

MUMU chocolates

MUMU chocolates

 

Nadat de chocolade was ingeslagen lekker lunchen bij Juice&Salad met een heerlijke kom soep en een salade.

Juice & Salad

 

Kokosyoghurt

Deze kokosyoghurt vond ik in het schap van de Albert Heijn! Regelmatig neem ik nog een bakje geitenyoghurt, maar ik merk toch dat ik mij het beste voel wanneer ik alle zuivel vermijd. Mijn darmen worden niet zo blij van zuivel. Wanneer ik nu af en toe toch zin heb in iets van yoghurt, kies ik voor kokosyoghurt.

Deze yoghurt van de AH bevat best wat vet en een klein beetje suiker, maar het is een goed plantaardig alternatief voor af en toe. En fijn dat het gewoon te vinden is in de supermarkt om de hoek.


koksoyoghurt

 

Instagram liefde

Het blijft zo geweldig om te zien dat jullie Feelgoodbyfood’s gerechtjes maken. Van elke tag word ik weer blij!

IMG_7792

IMG_7819

IMG_7821

IMG_7814

 

Courgetti met avocadosaus

Dit easy en vegan gerecht werd echt een hit op social media en de blog. Wauw!

courgetti met avocadosaus

Ijsco

Een beetje samen bloggen op de bank. Verder deed Ijsco het weer een beetje rustig aan de laatste tijd…

IMG_7823

IMG_7783

IMG_7787

 

Liefs!