Kijkje achter de schermen #17

Het eerste kijkje achter de schermen van het nieuwe jaar! Met natuurlijk mijn reis door Sri Lanka in Januari, twee tripjes op de planning, De National Week Zonder Vlees, vegan Baileys en meer!

Kijkje achter de schermen #17

Lancering Baileys Almande

Twee weken terug was op de lancering van de nieuwe Baileys Almande! Deze Baileys is gemaakt op basis van amandelmelk en verrassend romig. Lactose- en glutenvrij en helemaal vegan! Deze prachtige fles ligt vanaf 1 maart (nu dus) in de winkels!

Mijn reis naar Sri Lanka

De maand januari was ik op reis in Sri Lanka. Prachtige natuur, hiken, klimmen, warme zon, de mooiste treinreis ooit, lieve mensen, idyllische strandjes, drinken uit een kokosnoot, veel curry, een kookworskhop, op safari geweest en heel veel mooie dieren gespot. Het was geweldig!

Ik heb zoveel mooie foto’s gemaakt. Hieronder een paar collages 🙂

Diertjes

Strand

Natuur

Food!

Nationale Week Zonder Vlees

Deze week (5 tot 11 maart) is het de eerste editie van de ‘Nationale Week Zonder Vlees’. Een initiatief waar ik als vegetariër zo blij van word! Doe jij ook mee? Speciaal voor deze week vroeg Garden Gourmet mij om een recept te ontwikkelen met de falafel uit hun assortiment. Het gerecht is deze heerlijke spelt couscous met falafel en tahin-ras el hanout dressing geworden.

couscous falafel

 

New York & Stockholm!

Er staan twee super toffe reisjes op de planning! In April ga ik naar New York! Mijn lieve vriendje heeft daar een conferentie voor werk en raad eens wie er mee mag..

In mei vlieg ik in mijn eentje naar Stockholm. Een stad die al zo lang op mijn lijstje staat. Slenteren door mooie straatjes, fietsen door de stad, dromen aan het water en eten. Heel veel eten. Stockholm is de stad van de hippe, gezonde ontbijtes. Toch? Na mijn trip komt er een artikel online met de leukste en lekkerste food hotspots in Stockholm.

Wie is al een in Stockholm geweest en heeft food spots waar ik echt naar toe moet? Kom maar door met die tips!

Kopenhagen

Geïllustreerd recept op kaart door Wakker Dier

Mijn recept van deze ovenschotel was deze maand te vinden in de Wakker Dier nieuwsbrief. Daarnaast werd dit recept geïllustreerd en op een kaart gedrukt. Super mooi en tof!

Waarom ik dit tof vind? Ik hoop echt dat ik zoveel mensen kan inspireren met mijn vegetarische respecten. Dat ze deze maken, heel lekker vinden en daardoor minder vlees eten.

Wakker dier feelgoodbyfood

Op de foto met koffie

Voor een boek van een reisblogger dat bijna uitkomt schreef ik een stukje over de beste en gezelligste koffie zaakjes in Utrecht. Bij dat artikel moest een foto… Ik kon echt niet weer met die smoothie foto van 5 jaar geleden aankomen.

Ik kwam er dus niet onderuit en moest zelf op de foto in plaats van achter de camera. Vind ik niks aan, maar gelukkig wel met koffie in mijnfavoriet koffie zaakje.

Koffie feelgoodbyfood

Recepten door jullie gemaakt!

Ik vind het zo leuk als ik mijn gerechten bij volgers voorbij zie komen. Dit zorgt echt voor een grote glimlach. Soms vergeet ik dat er ook echt bezoekers op mijn blog komen en andere mijn recepten ook echt maken.. 😉

Blijf Feelgoodbyfood vooral taggen, super leuk!

Ijsco lag met de Siberische kou va afgelopen week lekker onder een dekentje op de bank en genoot van het winter zonnetje..

Ijsco feelgoodbyfood Ijsco feelgoodbyfood

 

Gerelateerde berichten