Nieuw | AH bio pop up store


Gisteren was ik aanwezig bij de opening van de AH bio pop up store in Amsterdam. Bubbels, hapjes, sapjes, leuke bloggers en een winkel vol met heerlijke biologische producten!

Ik heb het al vaker gezegd, maar Albert Heijn is echt goed bezig! Eerder kwamen er al ontbijtsmoothies met havermout, (groene) sapjes, superfoods, 100% speltbrood en groentenfriet in het assortiment. En laten we vooral de moestuintjes niet vergeten.. Nu breidt de Albert Heijn ook nog eens hun bio assortiment uit naar ruim 1.200 producten!

Om biologisch toegankelijker te maken voor iedereen introduceerde Albert Heijn begin januari al het eigen merk AH Biologisch en is het totale bio assortiment flink uitgebreid. Voor je biologische producten hoef je dus niet meer om te fietsen…

De AH bio pop up store is de eerste supermarkt die haar deuren opent met  alleen maar biologische producten. In de bio pop-up store kunnen klanten de biologische producten zien, beleven, proeven en natuurlijk ook kopen. Daarnaast zijn er iedere dag activiteiten georganiseerd.

Ga snel langs om lekkere bio producten te proven en te shoppen, want deze pop up store is maar een weekje open! Lukt dit niet? Geen probleem, want daarna liggen al deze bio producten gewoon in jouw Albert Heijn (850 winkels).

De bio pop-up store bevindt zich in de Spaarndammerstraat 460 c in Amsterdam.

IMG_2744

 

IMG_2745


IMG_2736 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten