Review | Boxbites

IMG_2123Op een regenachtige middag vond ik een doos van boxbites in mijn brievenbus. Na het openen van de doos was ik meteen vrolijk. Een box vol gezonde snacks. Snackparty! Van zo een pakketje word je gewoon meteen blij.

Normaal maak ik mijn tussendoortjes zelf. Een lekkere cake, muffins, raw brownies of gezonde repen. Wanneer je zelf je snacks maakt weet je precies wat er in zit. In mijn geval, geen suiker en andere troep zoals e-nummers om de snack er mooi uit te laten zien of de houdbaarheidsdatum te verlengen. Een tussendoortje dat goede voedingstoffen bevat en je langzaam op een natuurlijke manier energie geeft. Daar zijn tussendoortjes toch voor bedoeld?

Ik moet bekennen, ik heb echt een snackhand. Ik heb altijd wel zin om ‘iets’ te eten. Vroeger waren dat liga’s, Sultana’s, droge crackertjes of een pak koekjes. Allemaal ‘lege’ voeding vol met suikers. Ze geven je een energiepiek, om vervolgens ontzettend moe te worden. Tegenwoordig snack ik vooral fruit, noten, pure chocola en zelfgemaakte tussendoortjes. Tussendoortjes die mij echt energie geven om nog even door te kunnen.

Deze snacker was dus erg benieuwd naar al die snacks van Boxbites. De box bevatten alleen maar gezonde tussendoortjes. In de box zaten de volgende snacks:

Zakjes Just Nuts
Lijnzaad crackers
Repen van Nakd
Repen van Roobar
Zakjes Sweet coctail nootjes
Repen van Madegood
Yogi dadels
Balans chocoladerepen (zonder suiker)

Sommige van deze snacks kende ik al, anderen had ik wel eens van gehoord maar nog nooit gegeten. Inmiddels zijn alle snacks op. Dat ging iets sneller dan gepland, maar bewaren is gewoon niets voor mij. Als er eten in huis is, moet het op ook.

De snacks waren stuk voor stuk heerlijk! Ik ben echt verrast over de pure smaak van de snacks. De snacks zijn allemaal 100% natuurlijk en glutenvrij!

Ik hou van snacks, ik hou van noten, van raw repen, van dadels en van chocola. Ik heb echt genoten van elke snack. Mijn favoriet waren de repen van Nakd en van de verpakking van de zakjes just nuts werd ik gewoon heel blij!

Een goed concept, die boxen van boxbites. Zeker wanneer je weinig of geen tijd hebt om je eigen tussendoortjes te maken maar wel gezond wil snacken.

Hoe werkt boxbites?
Je kunt een abonnement kiezen dat bij jou past of probeer een eenmalige proefbox.  Met een abonnement bepaal je zelf of je de gezonde snacks elke week, elke twee weken of elke vier weken wil ontvangen. Even bestellen en de box met 18! verschillende snacks valt gewoon op je deurmat. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Erg handig, de box past in de brievenbus. je hoeft dus niet thuis te wachten op je pakketje. Dit vind ik echt een pluspunt, want ik heb een soort gave dat ik altijd mijn pakketjes misloop.

Boxbites maakt gezond snacken lekker, leuk en makkelijk!

| Bestellen kan op de website van boxbites. Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina van boxbites.

 

 

 

Gerelateerde berichten