Review | Superfoodclub

Pas geleden stond de postbode voor de deur met een pakketje vol superfoods van de Superfoodclub. Ken jij het concept van de Superfoodclub al? 

De Superfoodclub gelooft net als Feelgoodbyfood: ‘je goed voelen, door goed eten’. De Superfoodclub is ervan overtuigt dat door superfoods toe te voegen in je gezonde eetstijl, je alle goede voedingstoffen binnenkrijgt. Ik voeg zelf ook bijna dagelijks wat superfoods hier en daar toe aan mijn voedingspatroon. In mijn granola, snacks, smoothie of door de salade.. je kunt met superfoods echt alle kanten op.

Op de website van de Superfoodclub kun je een superfoodpakket uitkiezen dat het beste bij jou past. Maandelijks thuisbezorgd, zonder verzendkosten en tegen een eerlijke prijs. De prijs voor een pakket is €30 euro. Makkelijk toch wanneer je weinig tijd hebt? Even bestellen en het pakket naar keuze wordt bij jou bezorgd. Ook handig, je kunt je abonnement elk moment pauzeren of stop zetten.

Toen ik het superfoodpakket met bakjes gojibessen (200g), moerbeien (300g), chiazaad (200g) en tarwegraspoeder (100g) (en een Tony, yeah!) ontving, viel mij meteen op hoe mooi de superfoods eruit zagen. Ik had nog niet eerder zulke rode en zachte gojibessen gezien. Ook de moerbeien zagen er goed uit. Dit is wel even iets anders dan de droge ‘rotzooi’ die ik wel eens in de winkels zie liggen die te hard zijn om op te kauwen. Ook de smaak was echt een stuk beter dan ik gewend ben. Gewoon véél meer smaak.

Het tarwegraspoeder heb ik nog niet veel gebruikt en daar ben ik niet echt een voorstander van, omdat ik regelmatig vers tarwegras juice in de slowjuicer. Maar wanneer je deze mogelijkheid niet hebt, is het natuurlijk prima om tarwegraspoeder te gebruiken in bijvoorbeeld je smoothies.

Ik vind het lastig om na een maand te vertellen wat deze superfoods hebben bijgedragen aan mijn gezondheid, omdat al puur en gezond eet. Maar ik denk dat de toevoeging van goede superfoods zeker bijdragen aan de gezondheid en je goed laten voelen.

De superfoods van de Superfoodclub zijn biologisch en de verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Superfoodclub

Gerelateerde berichten