SLA + breakfast bar | Hotspot Utrecht

SLA breakfast utrecht

De derde SLA vestiging in Utrecht is geopend, met breakfast bar! De gloednieuwe SLA winkel zit in De Stadskamer ( het food gedeelde) van het vernieuwde Hoog Catharijne. Deze SLA winkel gaat een paar uurtjes eerder open dan de andere SLA winkels in Utrecht (op de Voorstraat en Nachtegaalstraat), want SLA heeft nu ook een breakfast bar! Daar maak je een echte ontbijtliefhebber als ik heel blij mee..

SLA Hoog Catharijne

De derde SLA winkel zit midden in het winkelend publiek tussen andere food spots. Begin je dag bij SLA met een ontbijtje voordat je gaat shoppen, neem een break met een lekkere lunch of eindig je lange shopdag met een lekker sla’tje.

Wat is de winkel mooi geworden! Binnen is het knus en gezellig. Mooie zachte banken en kussens, een hoge bar en ze hebben een groot terras. Het interieur is uiteraard helemaal in de prachtige ‘sla-stijl’. Sfeervol, fris en veel groen. En die groene wand van mos (zie foto)… wauw!

SLA breakfast utrecht

SLA breakfast utrecht

Breakfast Bar!

Jaaaaa! SLA, mijn favoriete saladebar, heeft nu ook ontbijtjes. Van 7.30 tot 11.00 is SLA een breakfast bar. Uiteraard allemaal pure, voedzame ontbijtjes die vers voor je klaargemaakt worden. Eigenlijk precies zoals bij de salades, maar dan ontbijt.

Op de kaart vind je zowel warme als koude ontbijtjes. Denk aan smoothiebowls, porridge, yoghurt, chiapudding en overnight oats. Allemaal met heerlijke toppings als fruit, granola, nootjes, pitjes, zaadjes, kokosfakes etc. Dat deze ontbijtjes er ook nog eens heel mooi uit zien hoef ik je niet te vertellen. De foto’s zeggen genoeg..

Ben jij net zo een ontbijtliefhebber als ik? Ga de deur uit en begin je dag eens met een heerlijk, gezond ontbijtje met een goede kop koffie bij SLA.

SLA breakfast utrecht

SLA breakfast utrecht

Salades

Vanaf 11.00 tot 21.00 uur kun je hier gewoon terecht voor je vertrouwde salade, bowls, soepjes, smoothies en humus. En natuurlijke een heerlijke kop koffie of thee.

Voor wie SLA nog niet kent; Bij SLA hebben ze heerlijke, pure, voedzame salades, maar ook (maaltijd)soepen, humus, smoothies, sapjes en (vegan) zoetigheden. Alles even vers, lokaal, seizoensgebonden en 90% is (waar mogelijk) biologisch. Alles zonder toevoegen en er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke en ongeraffineerde suikers. Daar hoef je je dus lekker niet druk om te maken.

Vanaf donderdag 21 september gaat trouwens het nieuwe herfstmenu in, reden genoeg dus om een bezoekje te brengen aan de mooie, nieuwe SLA winkel in Hoog Catharijne.

Locatie
SLA + Breakfast Bar
Hoog Catharijne ‘De Stadskamer’
7.30 – 21.00 uur 

SLA breakfast utrecht

SLA breakfast utrecht