Slowjuice challenge | + korting hurom slowjuicer

Dat ik een groot fan ben van slowjuice sappen is bij de meeste al bekend. Bijna dagelijks drink in een heerlijk puur sapje uit de slowjuicer. Naast dat slowjuice sapjes heel lekker zijn, is het drinken van een slowjuice sap van groente, fruit en kruiden een gezonde manier om ervoor te zorgen dat je alle vitamines, mineralen en enzymen binnen krijgt die je lichaam nodig heeft. Klinkt goed toch?

Daarom start ik 1 maart met de ’slowjuice challenge’. Een challenge waarbij ik één maand lang elke dag een slowjuice sapje drink. Doe jij met mij mee? Lees hieronder meer over slowjuice sappen en over de challenge.

Wat zijn slowjuice sappen?
Slowjuice sappen zijn sapjes van verse groente, fruit  en eventueel kruiden uit de slowjuicer. De naam zegt het al, deze juicer perst het groente en fruit langzaam tot sap. De juicer scheidt het sap van het pulp waardoor je puur sap krijgt.

Waarom zijn slowjuice sappen zo gezond?
Slowjuice sappen geven je een gezonde boost. Doordat de slowjuicer groenten en fruit ‘slow’ en koud perst worden er geen voedingstoffen kapot gemaakt en komt er geen hitte vrij. Hierdoor blijven alle voedingstoffen behouden. Slowjuicesappen worden daarom ook wel ‘levend sap’ genoemd. Dit in tegenstelling van het bereiden van smoothies in de blender, waarbij door de snelle beweging van de mesjes de voedingstoffen in het fruit en de groenten ‘kapot’ worden gemaakt. En dat is zonde, want daar drink je ze voor toch? En wist je dat bij koken en bakken ook veel voedingstoffen verloren gaan?

Doordat de slowjuicer het sap van het pulp scheidt, krijgt je lichaam puur sap binnen. Hierdoor worden de voedingstoffen meteen door je lichaam opgenomen. Slowjuice sappen geven je meteen een dosis energie, zijn een natuurlijke ‘detox’ en versterken je immuunsysteem. Slowjuice sappen zijn daarom perfect als shotje om je dag mee te beginnen of als tussendoortje.

Later volgt er meer informatie en tips&tricks over onder anderen de voorbereidingen, inkopen, het samenstellen van slowjuice sappen, welke groenten en fruit ideaal zijn voor het maken van slowjuice sappen en wanneer je deze het beste kunt drinken.

IMG_0790

De slowjuice challenge
Begon je dit jaar zo goed met je goede voornemens maar is daar nog maar weinig van over? Of kan jouw lichaam wel een boost gebruiken voordat de lente weer begint? Doe dan mee met de slowjuice challenge! Één maand lang elke dag een slowjuice sapje. Bedenk eens hoeveel vitamines, mineralen en enzymen je lichaam binnen zult krijgen!  Een slowjuice sapje is echt een beloning voor je lichaam. Je zuivert hiermee je lichaam en je zult je fitter en energieker gaan voelen. Of zeg maar gerust geweldig! Geloof mij, jij en je lichaam zullen ervan gaan houden.

Op Feelgoodbyfood zal ik de hele maand door slowjuice recepten met je delen. Een paar van mijn favoriete recepten kun je nu al vinden op Feelgoodbyfood. Daarnaast zullen er een paar leuke winacties voorbij komen op Instagram.

Hurom slowjuice met korting
Tijdens deze sowjuice challenge zal ik mijn slowjuice sapjes niet bereiden met mijn eigen vertrouwde slowjuicer maar ga ik de Hurom HE Slowjuicer uitproberen. Deze slowjuicer is echt een pareltje in je keuken. Ik kan niet wachten om hiermee te gaan juicen. Wil je graag meedoen maar heb je nog geen slowjuicer? Dan heb ik heel leuk nieuws! Je kunt nu namelijk een Hurom slowjuicer kopen met 10% korting! Hoe? Ga naar de website van Slowjuice.nl, kies jouw Hurom slowjuicer en gebruik de kortingscode ‘feelgoodbyfood’.

dstoy0131_1

Winnen: boek De slowjuicebar
Het boek De slowjuicebar is een prachtig boek vol met slowjuice recepten en handige informatie. Handig voor bij de slowjuicechallenge! Wil jij dit mooie boek winnen? Doe een week voor de start van de challenge dan mee met de giveaway op Instagram en wie weet begin jij de slowjuice challenge wel met dit mooie boek!

Start!
We starten met de slowjuice challenge op zondag 1 maart. Houd Feelgoodbyfood in de gaten voor meer informatie, winacties, voorbereidingen, tips en slowjuice recepten.

IMG_7154

Gerelateerde berichten