Super green smoothiebowl

Green smoothie bowl

Ik stel mijn voeding samen op basis van voedingsstoffen. Mijn voeding moet voedzaam zijn, lekker en zoveel mogelijk plantaardig. Dit lukt grotendeels. Dagelijks krijg ik mijn portie groenten en fruit binnen en zorg ik voor voldoende voedzame koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten.

Maar ik vraag mij soms tot af of dit genoeg is. Of onze voeding van tegenwoordig nog wel zo voedzaam is als vroeger. Vitamine B12 slik ik dagelijks, omdat ik bijna geen dierlijke producten binnen krijg. Maar ik vind een dagelijkse aanvulling of ‘extra’tje’ aan voedingstoffen een fijn idee. Het kan in ieder geval geen kwaad toch? Vooral in de wintermaanden, wanneer we wel wat extra energie en weerstand kunnen gebruiken.

Het wordt helemaal makkelijk wanneer je met een toevoeging van 1 theelepel poeder aan je ontbijtje of drankje een boost aan vitaminen en mineralen binnen kunt krijgen. Ben je meteen klaar voor de dag. Nu heb ik verschillende potjes en poeders staan, die ik ook nog eens vaak vergeet in te nemen. Heerlijk toch, een gezonde toevoeging die ook nog eens geen moeite kost.

Een theelepeltje Superfoodies Green juice

Superfoodies Green juice is samenstelling van groenten, fruit, kruiden en algen in poedervorm. Er zitten 26 biologische ingrediënten (waaronder tarwegras, spirulina, matcha, zeewier en probiotica) en is vrij van kunstmatige zoetstoffen. Het is een echte energie en weerstand boost!

Je kunt het poeder toevoegen aan een glas water of je favoriete drankje. Zo heb je met één glas al je dagelijks behoefte aan groente en fruit binnen. Maar dus ook aan je smoothie of smoothiebowl. Het laatste heeft mijn voorkeur! Vooral omdat ik bijna elke dag óf ontbijt met een smoothiebowl, of een smoothie neem als tussendoortje. Precies de momenten waarop ik een extra dosis energie kan gebruiken. Tegen mijn verwachting in gaat deze toevoeging niet ten koste van de smaak van je lekkere ontbijtje. Het wordt er zelfs een beetje zoeter van.

Ik heb de Green juice nu een week lang elke dag toegevoegd aan mijn bowls en smoothies. Natuurlijk kan ik niet meteen zeggen of het nou een enorm verschil heeft opgeleverd aan mijn gezondheid of hoe ik mij voel. Ik ervaar wel echt meer energie en voel mij goed en fit. Zeker in combinatie met lekker sporten en gezond en plantaardig eten. Het is een extra én makkelijke toevoeging om aan voldoende vitamines en mineralen te komen.

Ik geloof in de werking van samenstelling van factoren die zorgen voor een energiek en fit gevoel. Sporten, gezond (en plantaardig) eten, zoveel mogelijk buiten zijn en voldoende slaap. En daarnaast natuurlijk dingen doen waar je gelukkig van wordt!

Hier gaat vanaf nu in ieder geval elke dag een theelepel Green juice poeder door mijn smoothie(bowl)!

Recept: super green smoothiebowl

Met deze groene smoothiebowl begin je je dag vol energie! De bowl zit namelijk vol met bladgroenten, fruit en specerijen. Èn natuurlijk een theelepel Green juice voor extra power!

Dit heb je nodig

200 ml kokoswater
1 hand spinazie
1 rijpe banaan
1 kiwi
sap van kwart citroen
1 cm verse gember
1 theelepel Superfoodies Green juice

Toppings
granola
1 kiwi
blauwe bessen
kokosknippers

Zo maak je het

Doe de kokoswater, banaan, kiwi, spinazie, citroensap, gember en een theelepel Supergreens in de blender en blend tot een romige smoothie. Schenk de smoothie in de kommen en top met granola, kiwi, blauwe bessen en kokossknippers.

WIN!

[Dit winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt en hebben een reactie onder hun berichtje ontvangen]

Kun jij ook wel wat extra energie en weerstand gebruiken? Ik mag maar liefst 10x een weekverpakking Superfoodies Green juice + receptenboek weggeven! Kans maken op een van deze 10 week verpakkingen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel.

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Superfoodies.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.

Gerelateerde berichten

57 reacties

 1. Iris

  Wauw supertoffe winactie! Ik maak heel graag kans om deze pot te winnen! 😄 ik ben gek op smoothies en drink er dan ook dagelijks één. Green juice zou dit helemaal afmaken😄🎉

  Beantwoorden
 2. Elna

  Oh, top! Zelf gebruik ik dit product al heel lang en ben er helemaal enthousiast over! Mijn pot van 500 gram is net leeg, dus dit zou mij heel goed uit komen! Duimen maar!

  Beantwoorden
 3. Miek

  Jaaaa!! Dit is mijn favoriete ontbijtje. Ik ben dan ook super benieuwd naar de toevoeging van superfoodies green juice. Let’s try this green vitamin monster

  Beantwoorden
 4. Anke Commeine

  Wow weer een geweldig recept! Je slaagt er elke keer weer in om te bewijzen dat gezond eten ook echt lekker kan zijn! 😍
  Deze Green Juice en receptenboek zouden me echt kunnen helpen met mn dagelijkse struggle. Het zou echt geweldig zijn om die te kunnen gebruiken!

  Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Anke,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens?

   Liefs Chantal

   Beantwoorden
 5. Eva Julia Manneke

  Vroeger was ik absoluut geen foodie, maar inmiddels verslaafd. Mede dankzij je insta!! Ik krijg altijd helemaal zin om gezonde dingen te maken, als ik naar je posts en blogs kijk! Het heeft even geduurd, maar ik kan je bedanken, inmiddels snap ik hoe eten belangrijk is!
  Een gezond ontbijtje is het belangrijkste van de dag en met een receptje als deze kan je dag bijna niet stuk, lijkt mij! Zou ‘m heel graag proberen:)

  Beantwoorden
  • Inger

   Hele coole winactie!!!! Ik doe graag mee! Ben de laatdte maanden erg bezig met afvallen en trainen voor een survivaltocht, dus een extra boost kan ik wel gebruiken! 😍😍😍

   Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Eva,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens? En wat een lief berichtje!

   Liefs Chantal

   Beantwoorden
 6. Anne

  Zelf maak ik ook dagelijks een heerlijke smoothie en het lijkt mij super om daar nog wat Green juice aan toe te voegen voor extra energie en weerstand. Werk als kleuterjuf op een basisschool, dus wat extra weerstand kan nooit kwaad 😉

  Beantwoorden
 7. Lisa

  Nieuwe verslaving.. deze bowl met Superfoodies Green zou een perfecte toevoeging zijn. Nu al zin om deze bowl te maken en te eten uiteraard! Perfect begin van de ochtend.

  Ik doe mee 🙋🏼‍♀️

  Beantwoorden
 8. Anne

  Jaaaaa ik wil!! Heel graag!!!
  Zit al weken met een ziek en kwakkelend gezin.. Smoothie me helemaal gek, keukenapparaten maken dankbare overuren 🤪
  Deze extra variatie en boost kunnen we ook goed gebruiken!
  Fijne dag ☀️

  Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Anne,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens?

   Liefs Chantal

   Beantwoorden
 9. Barbara

  Oh, dolgraag zou ik deze pot Green Juice winnen! Ik zit middenin een afslankproces en doe dit dmv sporten en gezond eten, de Green Juice zou daar perfect tussen passen!!

  Succes met de actie!

  Groetjes Barbara

  Beantwoorden
  • Elke Benerink

   Wat ben ik ontzettend nieuwsgierig naar DIT product !! Best veel positieve dingen over gelezen ! Zelf maak ik ook best veel groene smoothie en probeer ik steeds vaker plantaardig te eten . Mijn hormonen zijn nog steeds niet om balans en ok probeer et echt alles aan te doen om me weer helemaal fit en energiek te voelen. Zou erg graag deze pot greenjuice willen proberen:)

   X Elke

   Beantwoorden
  • Lola

   Oeh la la! Ziet er super lekker uit, zou heel blij worden van dit uitproberen! Het wordt weer tijd voor zomerse smoothie bowls. Met dit verrukkelijke weer zou ik het liefst elke dag op het strand vitamine D vangen, maar als ik zeewier eet krijg ik in ieder geval pitamientjes binnen en is het bijna alsof ik aan zee ben, toch? 😉

   Beantwoorden
   • Chantal

    Hi Lola,

    Haha, mooie theorie 😉 Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens?

    Liefs Chantal

 10. Tiffany

  Ja wat een super leuke actie! Lijk me leuk om een pot green juice te winnen. Ken het product nog helemaal niet en ik ben er heel nieuwsgierig naar.

  Beantwoorden
 11. Steffie

  Jaaa, deze staat al lang op mijn boodschappen/wensenlijstje! Zoveel goed in 1 pot, dat moet je gewoon willen proberen toch!!😊

  Beantwoorden
 12. Marloes

  Wat lijkt mij het leuk om een pot te winnen! Op dit moment lig ik ziek in bed met een gigantische koortslip dus Mijn gezondheid kan wel een opkikker gebruiken.
  Ook lijkt me het super lekker!

  Beantwoorden
 13. Carolien

  Oeh dit klinkt goed! Het lijkt met ontzettend tof om dit product uit te gaan proberen!
  Ik doe graag mee met de winactie!

  Beantwoorden
 14. Paternoster julie

  Super goeie tips om dit in je smoothiebowl te doen!! Ik deed het vroeger soms in soep maar denk dat de voedingstoffen wat verloren gaan door de warmte en heb die supergreens dus al lang niet meer aangekocht. Ik zou het echt eens willen proberen die smoothiebowl! Nomnom heb er al zin in!

  Beantwoorden
 15. Claudia

  Dit komt goed van pas! Mijn werktijden zijn onregelmatig dus een smoothie to go neem ik regelmatig mee…. extra stimulans dit om ze vaker te maken…
  heel graag! 🐞🖤❤️

  Beantwoorden
 16. Sanne de Kok

  Dit poedertje kende ik nog niet, maar lijkt me een goede aanvulling op mijn dagelijkse voeding. In de winter ben ik altijd verkouden en hoest ik de longen uit mijn lijf dus ideaal om die weerstand op te krikken! #fingerscrossed

  Beantwoorden
 17. Hilda

  Ow dit zou ik goed kunnen gebruiken om weer de ‘knop’ om te zetten naar gezond eten..😅
  Lijkt me een mooi begin 👍🏼

  Beantwoorden
 18. Daphne

  Klinkt heerlijk en ziet er super gezond uit!! Ik kan wel een green boost gebruiken voor mijzelf en mijn mini me… 19weken zwanger bijna! Zou een mooie aanvulling zijn op mijn zwangerschapsvitamines

  Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Daphne,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens?

   Liefs Chantal

   Beantwoorden
 19. Gisele van Zoeren

  Jaaaa dit lijkt me erg fijn! Ik drink standaard smoothies elke ochtend, ik vind het niet alleen lekker maar het is voor mijn PDS buik ook veel fijner. Ik zou graag dit willen winnen voor nog meer vitamientjes! Mijn weerstand is niet altijd top dus hopelijk draagt dit ook bij aan een boost!

  Beantwoorden
 20. Susanne

  Zo dat is een gave win actie, mijn weerstand is op een nulpunt aangekomen en kan een goede boost gebruiken.

  Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Susanne,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens? Hopelijk krijg je weer meer energie!

   Liefs Chantal

   Beantwoorden
 21. Ines

  Zou dit wel graag willen winnen door alle stress die mijn man en ik mee maken kunnen we wel iets extras en gezonds gebruiken want hoe beter het eten hoe beter je met alleskan omgaanvanwege vitamines en dit zou echt iets extra vvoor ons zijn

  Beantwoorden
 22. Laura

  Doe graag mee met de winactie, want ik ben heel benieuwd naar de green juice poeder en wat het voor me kan doen🙂. Extra energie en weerstand kan ik heel goed gebruiken nu. Meteen een goede reden om weer eens een lekkere groene smoothie bowl te maken 😋

  Beantwoorden
 23. Stephanie

  Oh! Door een winterdipje en borstvoeding kan mijn weerstand en vitaminepeil wel een goede boost gebruiken!

  Beantwoorden
 24. Liz

  Wauw, wat een leuke actie! Ideaal om fitter te blijven als stewardess, lijkt me fijn om dit eens uit te proberen 😁

  Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Franka,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens? Op naar meer energie 😉

   Liefs Chantal

   Beantwoorden
 25. Janneke

  Wat een fijne winactie! Ik ben al een tijdje op zoek naar een beetje meer energie.. Ik sport, fiets, yoga, eet gezond etc.. En toch ben ik vaak vermoeid (wat waarschijnlijk deels ook met mijn trage schildklier te maken heeft). Ja, ik zou de green juice heel graag proberen! Ik ben er erg benieuwd naar 🙂

  Beantwoorden
 26. Corinne

  Hi, van deze green juice poeder heb ik nog niet eerder gehoord! Ik ben de laatste weken erg moe en ben op zoek naar hoe ik meer energie kan krijgen. Dus deze poeder zou ik graag willen proberen!

  Beantwoorden
 27. monique

  Wow willen wij wel winnen ik en mijn dochter Rachel zijn echte super foodies en green juice hoort daar absoluut bij. Je krijgt er meer energie van door alle ingrediënten die erin zitten. Doe het bijna elke ochtend in een groentensmoothie als goed begin van de dag

  Beantwoorden
 28. Sophie

  Wat leuk een winactie! Ik maak regelmatig een groene smoothie(bowl) en dit zou écht een prima toevoeging zijn! Mijn weerstand kan wel een boost gebruiken én ik hou van nieuwe producten uitproberen die wat toevoegen voor je gezondheid!

  Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Sophie,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens?

   Liefs Chantal

   Beantwoorden
 29. Rianne

  Dat is een leuke actie. Extra energie is nooit verkeerd en dan nog met een receptenboek erbij, dan gaat gezonde voeding lukken.

  Beantwoorden
 30. Sarah

  Wat een leuke winactie! Ik probeer ook een paar keer per week een smoothiebowl of smoothie te maken, maar vind het van lastig om deze samen te stellen en groenten aan toe te voegen. Green juice zou perfect zijn!

  Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Sarah,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens?

   Liefs Chantal

   Beantwoorden
 31. Silvia

  Ik zou dit heel graag willen proberen. Vind het soms lastig om voldoende groenten en fruit te eten en kan wel extra energie gebruiken. Dit zou een gezond tussendoortje zijn

  Beantwoorden
  • Chantal

   Hi Silvia,

   Gefeliciteerd, jij bent een van de 10 winnaars van de Supergreen Green juice weekverpakking! Zou je mij een mail willen sturen ([email protected]) met jouw adresgegevens?

   Liefs Chantal

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.