Superfruit Mix

Qua drinken gaat het er hier niet wild aan toe. Ik drink de hele dag door water en kruidenthee. En zo een 5x in de week maak ik een slowjuice sapje. Ik drink geen frisdranken of vruchtensappen, maar heel soms heb ik toch even zin in iets anders. Ik vind het heel leuk om nieuwe producten uit te proberen, daarom voegde ik de Superfruit Mix toe aan mijn Body&Fit shop bestelling. Wat een succes!

Ken je de Superfruit Mix al? Dit drankje heeft een heerlijke smaak en is ook nog eens supergezond. En hoe geweldig is het om een heerlijk drankje te drinken dat ook nog eens supergoed voor je is?

Superfuit Mix is echt een gezondheidsbommetje. Het bevat bevat maar liefst 50% van de gezonde antioxidanten die je dagelijks worden aangeraden! 1 glas bevat 13 superfruits!

Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:
Gojibes, Cranberry, Kersen, Frambozen, Acai, Blauwe bessen, baobab, Papaya, Guava, Aardbei, Blauwe bosbes, Paarse wortel, Hytolive.

Premium SuperFruit Mix in %:
Goji 20
Cranberry 20
Kersen 15
Frambozen 10
Acai 8
Baobab 5
Blauwe bessen 5
Papaya 5
Guava 5
Aardbei 3
Blauwe bosbes 2
Paarse wortel 1.95
Hytolive 0.05

| Superfruit Mix is 100% zuiver, vrij van toevoegingen en puur natuur!

| Je kunt de Superfruit mix mengen met water voor en glas sap, maar je kunt het ook toevoegen aan je yoghurt of smoothie.

| 1 glas per dag is voldoende.

Bestel Superfruitfood mix

superfood mix

Gerelateerde berichten