Testen | Aloë Vera-pollen kuur van Biocare

unnamed

Kennen jullie Biocare online al? Biocare is een leverancier van natuurlijke cosmetica & biologische producten. Bij Biocare focussen ze zich op natuurlijke & biologische cosmetica, superfoods, hoogwaardige voedingssupplementen & ecologsiche food & non food producten.

Goed voor jezelf zorgen aan de binnen- en buitenkant. Deze combi zorgde voor mijn interesse naar Biocare Online. Naast gezonde voeding is goed voor jezelf zorgen aan de buitenkant natuurlijk ook erg belangrijk. Voor mijn opleiding communicatie heb ik de opleiding Schoonheidsverzorging gedaan. Hierdoor blijft huidverzorging toch altijd mijn interesse houden.

Consumenten kunnen, net zoals ze gewend zijn in een fysieke winkel, professioneel advies verwachten. En dat advies kreeg ik van Suzanne, de oprichter van Biocare online. Ik vertelde Suzanne dat ik al jaren last had van mijn buik/darmen. Met last bedoel ik; een harde opgezette buik en buikkrampen na het eten, obstipatie, misselijkheid na het eten en soms zelfs last van mijn ademhaling.

Door veel te experimenteren en bepaald voedsel weg te laten of juist wel te nemen gaat het al een stuk beter, maar toch heb ik nog regelmatig last van mijn darmen. Ik hoef maar iets verkeerds te eten, onregelmatig te eten of stress hebben en het is weer zover…

Ik geloof er heilig in dat de conditie van je darmen je algehele gezondheid weerspiegelen. Zijn je darmen gezond? Dan voel jij je ook gezond. Bij mij in dat in ieder geval erg duidelijk.

Suzanne van Biocare adviseerde mij om een een aloë Vera kuur in combinatie met pollen te proberen. Ik was hier meteen enthousiast over. Alles voor mijn darmen! En daarnaast vind ik het altijd ontzettend leuk om nieuwe producten uit de proberen en te zien wat voor effect dit heeft op mijn lichaam en gezondheid.

Aloë vera juice
Pure Aloë Vera Drank 100% – 100% Kwaliteit afkomstig uit Italië. Aloë Vera bevordert het natuurlijk afweersysteem en geeft meer energie. De plant heeft een maagversterkende invloed en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Aloë Vera heeft een positieve invloed op lever en galblaas, helpt de spijsvertering en stimuleert de darmwerking. Aloë Vera kan worden ingezet voor het reinigen van het lichaam.

Pollen
De Bijenpollen van Pro Natura is een zeer hoogwaardige voedingssupplement en bestaat uit het stuifmeel dat door de bij wordt verzameld. Omdat de bijen er nectar aan toevoegen ontstaan er korrels, de pollen!  Ze geven meer energie en leveren een grote bijdrage aan het verhogen van de weerstand. Bij veel mensen verlaagt het de klachten van hooikoorts en ze ontgiften het lichaam. Ook bevordert het de spijsvertering en een positieve bijwerking is dat het de huidconditie verbetert wat is toe te kennen aan de anti oxidanten. Het werkt verkwikkend voor het hart en is goed voor de cholestrol spiegel. Daarbij is het goed voor de prostaat en bijzonder geschikt ter ondersteuning bij klachten bij de menopauze.

Klinkt goed toch? Oke, dat laatste is niet van toepassing op mij, maar ik heb de laatste tijd wel erg last van hooikoorts, dus dat is een positieve bijeenkomst.

De kuur
De kuur duurt een maand. Aankomende zondag 24 april ga ik met de kuur beginnen. 2x daags een shotje aloë Vera en 2x daags de bijenpollen supplementen. Zowel de Aloë Vera als de Bijenpollen hebben een ontgiftende werking. Ik vertelde Suzanne dat ik hier erg gevoelig voor ben en al ontzettend snel erge hoofdpijn krijg van ontgiftende stoffen. Daarom werd mij geadviseerd om de kuur rustig op te bouwen en te beginnen met 1 shot Aloë Vera en 1 supplement per dag. Daarnaast veel water te drinken, zodat de stoffen het lichaam goed kunnen verlaten.

Ik ben ontzettend benieuwd wat deze kuur voor mij (en vooral voor mijn darmen) gaat doen. Ik hou jullie op de hoogte!

| Meer weten over Biocare online of een kijkje nemen in hun ruime assortiment? Bezoek dan de website of Facebookpagina van Biocare Online.

 

Puur, Eerlijk, Duurzaam, Biologisch, Natuurlijk, Ecologisch, Gezond, Professioneel Advies & de allerbeste Service zijn de kernwoorden die weergeven waar het bij Biocare Online om draait.

 

Gerelateerde berichten