Testen | Flash frozen cupjes chlorella

Ik ben fan van tarwegras en geloof echt in de kracht van tarwegras. Dit is iets wat je zelf moet ervaren. Tarwegras zit vol chlorofyl en geeft je een dosis energie. Lees hier alles over tarwegras. Naast vers tarwegras en flash frozen cupjes tarwegrassap heeft Grass2Juice nu ook flash frozen cupjes chlorella in hun assortiment. En die mag ik gaan testen!

In het verleden heb ik wel eens chlorella genomen in de vorm van pillen, maar eerlijk gezegd ben ik absoluut geen fan van pillen en poeders. Ik ben daarom erg nieuwsgierig naar verse chlorella.

Wat is chlorella?
Chlorella is een groen, eencellig zoetwateralgje dat oorspronkelijk werd aangetroffen in rivieren en meren in Oost-Azië. Eencellige algen behoren tot de oudste vormen van plantaardig leven op aarde. Het zijn minuscuul kleine plantjes zonder wortels, bladeren of stengels. Algen kunnen zich enorm goed aanpassen aan extreme omstandigheden en  behoren tot de oudste levensvormen. Ze bewonen al zo’n 2.5 miljard jaar onze aarde.

Waarom is chlorella zo goed voor ons?
Chlorella bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan chlorofyl; de groene kleurstof in de bladeren van planten waarmee zij zonlicht opvangen en omzetten in energie. Chlorofyl is hét schoonmaakmiddel voor ons lichaam. Het ontgift krachtig en geef tegelijkertijd veel energie af omdat het zuurstof kan afgeven aan de cellen waar het terecht komt.

De chlorella van Grass2Juice is in Nederland gekweekt en vers geoogst, afgevuld in cupjes en razendsnel ingevroren, net zoals onze cupjes tarwegrassap.

Benieuwd wat ik van de chlorella flas frozen cupjes vindt? Lees het hier.

unnamed

Gerelateerde berichten