Toast met gebakken champignons, hummus en bieslook

Toast met champignons

[print_link]
Eke dag de vraag waar je je boterham nu weer mee gaat beleggen? Deze toast met gebakken champignons, hummus en bieslook is heerlijk om mee te brunchen of lunchen in het weekend. Of gewoon wanneer je meer tijd hebt voor een zelfgemaakte lunch natuurlijk.

Toast met gebakken champignons, hummus en bieslook

Lekker eten kan zo simpel zijn. Vooral als je er net even wat meer moeite voor doet. Al heb je dit heerlijke ‘gerecht’ binnen tien minuten gemaakt en is het heel simpel…

Dit heb je nodig

2 dikke sneeën volkoren brood
ongeveer 150 gram kastanje champignons
hummus
halve theelepel (pikante) paprikapoeder
halve theelepel komijn
bieslook
verse peper

Zo maak je het

Toast het brood even in de oven of broodrooster. Snijd de champignons in plakjes. Verhit een koekenpan met lijfolie en bak de champignons met de paprikapoeder en komijn ongeveer 8 á 10 minuten.

Besmeer het getoaste brood met hummus, verdeel de champignons erover en garneer met verse peper en bieslook.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.