Vegetarische balletjes in tomatensaus

vegetarische balletjes tomatensaus

[print_link]
Balletjes in tomatensaus. Wie houdt er niet van dit comfort gerecht? Een heerlijke klassieker die je makkelijk en snel maakt. Natuurlijk maak ik dit gerecht met vegetarische balletjes.

Vegetarische balletjes in tomatensaus

Tomatensaus, mediterrane kruiden, balletjes en klaar is pan comfort food. Je kunt er ook nog groenten aan toevoegen, zoals kleine blokjes aubergine of paprika. Heerlijk bij pasta, rijst, brood of serveer bij de borrel.

Dit heb je nodig

2 teentjes knoflook
1 ui
half rood pepertje
1 stengel bosui
1 pak vegetarische balletjes
400 ml sugo saus
2 theelepels oregano
1 theelepel paprikapoeder
snuf zout en peper

Zo maak je het

Snipper de ui, hak de knoflook en peper fijn. Verwarm een bakpan met olijfolie en bak de ui, knoflook, peper, de paprikapoeder, 1 theelepel oregano en vegetarische balletjes 5 minuten aan.

Voeg de sugo saus en de tweede theelepel oregano toe. Schep alles goed om, zet het vuur laag en laat de balletjes 15 minuten sudderen met de deksel op de pan.

Snijd de bosui in ringen. Breng de balletjes in tomatensaus op smaak met peper en een snuf zout en garneer met de bosui.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.