Venkel-peer sapje + Win een Superjuicer!

 

Superjuicer

De winnaar van de Superjuicer is… Juliette! Gefeliciteerd!

Dit is zo leuk! Ik mag een van jullie blij maken met een Superjuicer! Benieuwd waarom slowjuice sappen zo goed voor je zijn, wat ik van de allernieuwste Superjuicer vind, naar de twee recepten en vooral, hoe je kans maakt om deze superjuicer te winnen? Lees dan snel verder!

Ik ben een echte slowjuice fan! Mijn slowjuicer en ik zijn beste vrienden en het is echt mijn favoriete keukenapparaat in huis. Bijna dagelijks maak ik een slowjuice sapje. Soms als pre-ontbijtje om de dag vol energie te beginnen en soms als tussendoortje. Naast dat slowjuice sapjes heel lekker zijn, is het drinken van een slowjuice sap van groente, fruit en kruiden een gezonde manier om ervoor te zorgen dat je alle vitamines, mineralen en enzymen binnen krijgt die je lichaam nodig heeft. Klinkt goed toch?

Slowjuice sappen geven je een gezonde boost. Doordat de slowjuicer groente en fruit ‘slow’ en koud perst, worden er geen voedingstoffen kapot gemaakt en komt er geen hitte vrij. Hierdoor blijven alle voedingstoffen behouden. Slowjuicesappen worden daarom ook wel ‘levend sap’ genoemd.

Doordat de slowjuicer het sap van het pulp scheidt, krijgt je lichaam puur sap binnen. Hierdoor worden de voedingstoffen meteen door je lichaam opgenomen. Slowjuice sappen geven je meteen een dosis energie, zijn een natuurlijke ‘detox’ en versterken je immuunsysteem. Slowjuice sappen zijn daarom perfect als shotje om je dag mee te beginnen of als tussendoortje.

Superjuicer
Afgelopen week heb ik de allernieuwste slowjuicer van Superjuicer getest. Ik heb zelf een horizontale slowjuicer, dus was benieuwd naar een verticale slowjuicer. De Superjuicer ziet er als eerste gewoon supermooi uit in je keuken. Wat een pareltje! Ook neemt de juicer weinig plek in in je keuken.

De nieuwste Superjuicer heeft een dubbele schroef en draait maar 43 toeren per minuut. De juicer is makkelijk in elkaar te zetten en heeft twee bakjes. Een voor het pure sap en een voor het pulp. Wist je trouwens dat je met het overgebleven pulp heerlijke dingen kunt maken, zoals carrotcake, muffins of je kunt het pulp meebakken met een eitje. Niet weggooien dus!

Bij de juicer worden drie verschillende zeven geleverd. Een fijne, grove en dichte zeef. De fijne zeef is voor harde stukke groenten zoals wortel, bleekselderij etc. Met de grove zeef kun je zachte stukken fruit juicen zoals peer, aardbei of mango. Je sapjes worden hier ook iets dikker van. Met de dichte zeef kun je ijs maken van vers fruit. De verschillende zeven zijn echt een voordeel van deze juicer. Ook goed om te weten; de superjuicer is geschikt voor tarwegras, wat de meeste juicers niet zijn.

Daarnaast kun je met de Superjuicer naast sapjes en ijs, ook soepen en notenmelk melk maken. En er zit zelfs een tofuset bij om zelf tofu te maken. Ideaal toch? En raak vooral niet in paniek omdat je in het begin geen lekkere saprecepten of combinaties weet, je krijgt namelijk een receptenboekje geleverd bij de juicer!

Wat mij als eerste opvalt, vooral vergeleken met mijn eigen juicer, is dat de Superjuicer bijna geen geluid maakt. Normaal als ik begon te juicen wist de kat niet hoe snel die weg moest komen. Nu stond ‘ie gewoon gezellig mee te kijken. De juicer geeft echt puur sap, dat vind ik belangrijk. Ik heb namelijk ook wel eens juicers getest waarbij je troebel sap kreeg. Eigenlijk kun je het dan geen slowjuicer noemen, maar eerder een sapcentrifuge.

Het schoonmaken van een juicer blijft altijd een klusje. Ik ga niet zeggen dat de Superjuicer wel super leuk is om schoon te maken, maar deze Superjuicer maakt het wel een stuk makkelijker. De juicer is gemakkelijk in- en uit elkaar te halen, heeft een automatische reinigingssysteem die de juicer tussen de sapjes in een handomdraai weer gebruiksklaar maakt en de onderdelen kunnen op een koud programma in de vaatwasser (tot 45 graden celsius). Wat mij wel opviel tijdens het schoonmaken is dat er best wat fruit/groente in de juicer is blijft zitten. Dat is wel een beetje zonde.

Nog een tip: Maak in een keer een grote hoeveelheid sap en vries de sappen direct in. Flesjes vullen gaat heel gemakkelijk met de ‘sap stop’ die op de juicer zit. Zo heb je de hele week vers sap.

Win een superjuicer!
Oh wat vind ik het leuk om iemand blij mag maken met deze slowjuicer. Ik wil namelijk dat iedereen de kracht van slowjuice sapjes kan ervaren. Wil jij deze Superjuicer winnen? Doe dan mee met de winactie!

Hoe maak je kans?

 • Like Feelgoodbyfood en SuperJuicer op Facebook. Heb je geen Facebook? Volg Feelgoodbyfood dan op Instagram. Allebei mag natuurlijk ook 😉
 • Laat onder dit artikel een comment achter en vertel waarom jij deze Superjuicer zo graag wilt winnen en welk sapje jij er als eerste mee zou maken. Ik ben echt benieuwd naar jullie combinaties!

Meedoen kan t/m zondag 20 december. Op maandag 21 december maak ik de winnaar bekend. De winnaar ontvangt ook een persoonlijke mail dus zorg dat je een geldig e-mailadres gebruikt bij het plaatsen van een comment.

10% korting
Kun jij echt niet wachten op deze winactie of helaas niet gewonnen? Met de code ‘Feelgood10’ krijg jij 10% korting op het aankoopbedrag op de website van Superjuicer.nl. Deze korting is geldig t/m 31 januari 2016.

IMG_4498


IMG_4505

Recepten
En dan nu de twee sapjes die ik maakte met de superjuicer. Het venkel-peer sapje maakte ik met de grove zeef.

Bleekselderij-komkommer sapje
Een van mijn favoriete sapje; bleekselderij-komkommer sap. Dit sapje maakte ik met de fijne zeef.

Dit heb je nodig
3 stengels bleekselderij
Halve komkommer
1 appel
Halve citroen

Zo maak je het
Was de bleekselderij, appel, komkommer en schil de citroen. Snijd de komkommer en appel in stukken. Juicen maar!

Peer-venkel sapje
Dit heb je nodig 
1 venkelknol
1 peer
1 appel
Halve limoen
Paar blaadjes munt

Zo maak je het
Was het fruit en snijd in stukken, en schil de limoen. Juichen maar!

Succes!

Liefs Chantal

peer-venkel sap

Gerelateerde berichten

137 reacties

 1. Judith

  Wauw! Ja die wil ik wel winnen…. lees altijd over je heerlijke sapjes en de slowjuicer staat dan ook al een tijdje op mijn verlanglijstje. .. ik zou meteen je blog afstropen en alle sapjes uit proberen!

  Beantwoorden
 2. Jonasdeponas

  Als ik deze vette Superjuicer win, vul ik mijn koelkast en vriezer met een dikke voorraad ‘Limoen-ananas-gember-After-a-Long-December’ juices en daarna geef ik hem aan mijn 70-jarige vader die al 70 jaar met de grootste moeite kleine hoeveelheden groente eet. Ik denk dat hij in 70 dagen weer superfit kan zijn hiermee. Dan krijg ik die SuperJuicer wel weer van ‘m terug als ik zelf 70 word.

  Beantwoorden
 3. Monique

  Ik zou deze juicer wel willen winnen om ook mijn vriend te overtuigen dat groentesapjes gezond en lekker zijn. Hij is zelf niet overtuigd en vertikt t om er een te kopen. Ik zou m dan onder de kerstboom als kado neerleggen. En dan heb ik er stiekum ook wat aan als ik bij hem ben;-)

  Beantwoorden
 4. Marin

  Waarom ik wil winnen? Wij hebben er nog geen :). Sapjes maken met een keukenmachine geeft veel werk en deze slowjuicer van superjuicer zou dus ideaal zijn ❤️ De kids vinden een wortel/peer/mandarijn/gember sapje heerlijk, die zou ik er het eerste mee maken!

  Beantwoorden
 5. Amanda

  Ik zou gelijk als een bezetene aan de slag gaan met slowjuices maken! Man, man, man, wat heb ik vaak recepten overgeslagen, omdat ik geen slowjuicer in huis heb. Zou hier dus errug graag aan de slag mee gaan. (En weet ik gelijk wat ik moet doen met die volgeladen vriezer met fruit 😉 ) Kom maar op met die slowjuice recepten, zodat ik ook meteen maar eens een begin maak aan mijn sapkuur! Denk dat dit overigens echt als muziek in de oren klinkt van alle superfoodies onder ons.

  Beantwoorden
 6. michelle

  Als uk deze zou winnen zou ik als eerste een wortel, sinaasappel, gember sapje maken. Pas bij de supermarkt gehaald en was zo lekker dat ik die wel vaker zou willen drinken!

  Beantwoorden
 7. Anna

  Ik zou deze juicer super graag willen winnen om m’n moeder cadeau te doen met kerst zodat we samen lekker sapjes kunnen maken!! mij lijkt een sapje van biet, wortel, appel, komkommer echt suuper lekker!! echt heel leuk dat je dit mag doen! ☺️ Liefs, Anna

  Beantwoorden
 8. Marissa

  Ik ben altijd erg gevoelig voor de donkere, sombere dagen. Nu ben ik net begonnen met sporten voor een healthy lifestyle. De slow juicer zou mij zeker helpen in mijn weg naar wat ik wil!!

  Beantwoorden
 9. Kimberley

  Oh wauw, wat zou ik die graag willen winnen! Ik zou meteen de keuken in duiken om jouw bieten-wortelsapje te maken. Ik koop vaak zo’n soortgelijk sapje bij de vitamin-store maar die juices zijn zo ontzettend prijzig.. Met de slowjuicer zou ik het gewoon in de ochtend vast kunnen maken en lekker mee kunnen nemen naar mn werk! Ideaal. M’n dagelijkse portie fruit krijg ik altijd wel binnen, maar met groente heb ik er toch wat meer moeite mee.. dus dit klinkt als DE oplossing!

  Beantwoorden
 10. Naomi Finkers

  Wauw, wat een supergaaf keukenproduct! Ik zie en lees er veel over. Het lijkt me super handig, en zo als ik hier lees is dat natuurlijk ook zo 🙂 Je verteld er zo goed over, dat ik ‘m nu wel echt moet hebben haha! Dit zouden mn sapjes zoveel gemakkelijker maken ( dan heb ik tenminste een gezond sapje zonder stukjes 😀 ) Als ik hem win ga ik gewoon beide recepten maken die je hebt geschreven, die lijken me super lekker!

  Liefs, Naomi

  Beantwoorden
 11. Inge

  Echt een super leuke actie. Een jaar geleden ben ik samen met mijn moeder begonnen aan een happy en healthy lifestyle.
  De slowjuicer staat al heel lang op ons verlangenlijstje maar een goede slowjuicer is gewoon erg prijzig. Het zou wel echt een aanvulling zijn op onze nieuwe levensstijl.
  Als ik de juicer zou hebben, zal ik hem gelijk uittesten met de Peer-venkel sapje en daarna een dagje detox plannen met alleen maar sapjes.

  Beantwoorden
 12. Maaike

  Oeehh ik ben helemaal enthousiast geworden door je artikel! Ik zag op instagram dat je een slowjuicer mocht weggeven, dus ik ging gelijk naar je site want ik wel echt heel graag een slowjuicer haha! Nu ik dit artikel heb gelezen wil ik alleen nog maar liever een slowjuicer. Het lijkt me zo fijn voor mij en mijn gezin om op deze snelle manier lekker veel vitamines binnen te krijgen! Ik zou eerst een sapje maken met wortel, omdat dat denk ik een heerlijk zoete smaak geeft, appel voor de frisheid, bleekserderij omdat dat ontzettend gezond is en sinaasappel omdat ik daar gewoon erg van houd. Je zou mij echt ontzettend blij maken met dit geweldige apparaat! 😊 Het zou mijn kerst helemaal compleet maken.🎄 Enne ik denk dat ik voor mijn vrienden en familie met kerst ook wel een heerlijk sapje ga maken als ik deze mooie Superjuicer win 😉

  Beantwoorden
 13. Jolien

  Wat een geweldige winactie! Ik ben gek op die heerlijke en gezonde sapjes, deze juicer zou dan ook heel goed van pas komen in mijn nieuwe, gezonde levensstijl.
  Het eerste sapje wat ik zal maken bestaat uit, wortel, paprika, gember en sinaasappelsap. Heerlijk om je dag mee te beginnen!

  Beantwoorden
 14. Eva

  Super leuke winactie! Mijn speciale eerste receptje zou het volgende zijn:
  E en appel
  A nanas (halve)
  T wee handjes spinazie
  G emberwortel (1cm)
  O ok nog een halve bevroren mango
  O f voor de liefhebbers een hele 😉
  D aarna nog wat framboosjes erbij

  En voilà: eat good! (en feel good doe je daarna 😉

  Beantwoorden
 15. Lotte

  Wat zou het gaaf zijn om mijn kleine boeven (1,5 en 10 jaar) met heerlijke verse sappen te leren dat gezond met groente superlekker is! Ik zou er een lekker sapje met wortel, gember en pompoen van maken! Of biet, appel en framboos.. Zoveel combinaties!!!

  Beantwoorden
 16. Marja

  Ik ben fan van de biet,wortel,appel en gember smoothie,maar in de blender blijven ze dik van de pulp dus verdun ik ze altijd met water! Het lijkt mij super lekker om dit soort sapjes met de slow-juicer te maken.Ook zal er veel amandelmelk mee gemaakt gaan worden,wat ik nu altijd kant en klaar koop dus “fingers crossed” 😘 scorpio062

  Beantwoorden
 17. Naomi

  Ten eerste wat een super leuke actie!
  Ik heb sinds kort via instagram deze site gevonden en ik ben fan!! Ik heb al zoveel lekkere recepten gemaakt, maar helaas moet ik altijd de sapjes overslaan omdat ik nog geen suiperjucer heb! Het zou dus heel leuk zijn als ik deze win en nog meer van je recepten uit kan proberen!
  Ik wil je in ieder geval bedanken voor deze leuke site!

  Beantwoorden
 18. Rianne

  Jaaa hier doe ik heel graag aan mee!
  Sinds maart van dit jaar ben ik van koekiemonster naar slowjuicemonster getransformeerd. Ik ben me aan het begin van dit jaar gaan verdiepen in gezonde voeding en wat voeding met ons lichaam kan doen. In de afgelopen maanden heb ik zoveel geleerd en ontpop me tot een kleine keukenprinses van gezonde baksels. Ik heb een darmziekte en na een lange strijd met medicijnen ben ik in mei gestopt. Geen bijwerkingen meer maar wel een uitdaging om mijn darmen gezond te houden. En dat lukt! Ik heb mijn voedingspatroon flink aangepast en drink elke dag een slowjuice vol gezondheidsboosters. In mijn omgeving kijkt (en proeft) iedereen nieuwsgierig met mijn veranderde voedingspatroon mee. Niet meer eten om te vullen maar eten om je lichaam gezond te houden.
  Tot op heden bestelde ik deze sapjes altijd online maar mijn portemonnee is daar iets minder blij mee. Een slowjuicer zou dan ook een geweldige aanwinst zijn in mijn keuken. Mijn favoriet is een sapje met wortel, ananas en gember. Lekker maar vooral héél goed voor mijn immuunsysteem.

  Beantwoorden
 19. sandra

  Wat zou ik graag de slowjuicer winnen als kadootje voor mezelf omdat ik trots op mijn veranderde leefwijze ben en ook een beetje voor mn vader die naast me woont en af en toe wel een oppeppend drankje kan gebruiken tijdens alle chemo’s! Liefs Sandra

  Beantwoorden
 20. Daan

  Ik wil deze slow juicer heeel graag omdat ik groot fan ben van juices en deze bijna dagelijks maak én mijn huidige juicer slijtage begint te vertonen. Ik zou er wortel-appel-gember-sapjes van maken, of rode-biet-appel-gember of bleekselderij-komkommer-peer of wortel-citroen-sapjes van maken etc. etc. Lekker om eindeloos te variëren!

  Beantwoorden
 21. Florence

  In een studentenhuis wonen met 10 anderen, waarvan ook nog eens 6 jongens, is gezond eten meestal erg moeilijk. Bij bijna elk stukje groente begint iedereen al te steigeren, haha. Deze juicer zou niet alleen mijn leven heel erg veel makkelijker maken maar zo zou ik ook eindelijk al mijn huisgenootjes eens blij kunnen maken met iets gezonds dat ze ook nog eens lekker gaan vinden. Het eerste drankje dat ik voor ze zou maken is een spinazie-selderij drankje met appel en kiwi, mijn favoriet!

  Beantwoorden
 22. Renate

  Oh gaaf!! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede slowjuicer, maar er is zoveel keus en ik kan niet kiezen…. Ik moet echt drastisch afvallen (wel 30 kilo) en daar kan dit apparaat mij heel goed bij helpen denk ik. Ik wil heel graag groene sapjes gaan maken. Spinazie, ananas, limoen en appel lijkt mij een erg lekkere combinatie, maar ook appel, komkommer en munt. Ik volg je op instagram en facebook :-).

  Beantwoorden
 23. Max

  Ik wil voor mijn zus een leuk kerst cadeau kopen want ik ben 12jaar en heb niet veel geld mijn zus is al 1jaar
  Vegatariër en dit zou haar eerste stap worden om veganisties worden.
  Ik zou voor het eerst het kie ananas drankje maken met kokosmelk

  Beantwoorden
 24. Jaap

  Mijn dochter is sinds een klein jaar vegetariër en ik vind dat zij nog gezonder en afwisselender moet gaan eten. Vooral omdat zij sinds een jaar op kamers woont ivm haar studie. Met zo’n slowjuicer zorgt zij in ieder geval dat zij gezond genoeg eet/drinkt! Ik zou in ieder geval een sapje met bieten en gember maken voor een extra goede weerstand.

  Beantwoorden
 25. Lieke

  Aaaaaa het zou super zijn om deze te winnen. Waarom? Omdat ik daar gelukkig en gezond van word. En wat is er nu belangrijker dan dat? Het volgende recept wil ik er mee maken: spinazie-banaan-ananas-gember-citroen. Het proberen waard! Groetjes Lieke

  Beantwoorden
 26. Annemiek

  Dit is een winactie waar ik gelukkig van wordt, vers, sap en 1001 mogelijkheden. Ik zit nu op een dakterras in Marrakech en denk aan avocado, sinaasappel, rozenwater en een snufje ras el hanout. Lekker/لطيف

  Beantwoorden
 27. Marieke

  Wat een fantastische actie! Als kersverse mama zou ik als eerste een sapje maken die niet te moeilijk is, supergezond en lekker is!
  Ik zou dan gaan voor een wortel, peer en gember sapje! Heerlijk!

  Beantwoorden
 28. Maura

  Wat een leuke winactie!! Ik wil heel graag een slowjuicer. Als student heb ik weinig geld om zulke dingen te kopen, maar hij staat zeker op m’n lijstje! Ik kan hem ideaal gebruiken bij m’n vijftig dagen green hapiness. Het zou me tijd opleveren en voor m’n darmen is het veel beter als het puur is! Ik kan niet wachten om m’n sapjes weer te drinken, wat ik nu vaak niet doe omdat m’n darmen de blender niet zo lief vinden!

  Beantwoorden
 29. Juliette

  Na het zien van de documentaire ‘fat sick and nearly dead’ ben ik enorm enthousiast geworden over de slowjuicer! En wat het kan doen voor je gezondheid. Ik zou gaan voor een groene ‘virgin mojito’:
  2 peren
  Spinazie
  Munt
  Halve limoen

  Hopelijk kan die snel gemaakt worden :-)!

  Beantwoorden
 30. Rachel

  Wat een leuke actie!! Ik ga een paar keer per week de stad in om een lekker sapje te halen. Een Superjuicer past helemaal in mijn lifestyle. Ik kan zo genieten van een heerlijk sapje! Mijn lievelingscombinatie is rode bietjes, groene appel, ananas en citroen, heeeeerlijk!

  Beantwoorden
 31. Klaske

  Ik zou deze superjuicer graag willen winnen, omdat ik heel benieuwd ben wat het effect is van een dagelijks slowjuice sapje. Mijn ouders hebben een moestuin, dus genoeg groenten om mee te variëren! Ik zou als eerste een simpel sapje maken van rode biet, peer en een klein stukje gemberwortel.

  Beantwoorden
 32. Chanthal

  Ik zou de slowjuicer graag winnen voor een nog gezondere levensstijl die super makkelijk wordt gemaakt door deze juicer. Ik zou het venkel-peer sapje proberen. Venkel is heel bijzonder van smaak maar weet nooit zo goed wat ik er mee moet. In combinatie met de munt en peer lijkt het me heel bijzonder <3

  Beantwoorden
 33. micky wolthuis

  Supermooi, die zou ik graag winnen. Eerst wilde ik niet mee doen omdat ik toch nooit in de prijzen val maar dit is iets wat ik wel heel graag zou willen winnen. Het sapje wat ik als eerste zou maken is bietjes met spinazie, amandelen en ijsklontjes, eventueel vocht toevoegen. Noten gebruik ik ondat het een superlekkere smaak geeft
  en ik geen vlees eet. Succes voor iedereen die mee doet!

  Beantwoorden
 34. Marina

  Ik zou deze slowjuicer enorm graag willen winnen. Het staat al een tijdje op ons verlanglijstje! Ik maak regelmatig sapjes met mijn blender met mijn kindjes waarbij de oudste graag vertelt wat hij erin wil hebben. Onze favoriet is dan ook iets met basilicum! Ik hoop dat ik hem kan bijmaken met de slowjuicer wat betere en lekkere sapjes kan maken dan de blender!

  Beantwoorden
 35. Mylène

  Geïnspireerd door Joe the Juicer van de docu ‘fat, sick and nearly dead zou ik heel graag deze super Juicer winnen.
  Bietjes, blauwe bessen, banaan en basilicum zou ik als eerste wel eens willen proberen. Al was t alleen maar vanwege de mooie kleuren:-)

  Beantwoorden
 36. Miriam | Peertje

  Ik zou graag de slowjuices winnen omdat ik dan sapjes kan gaan maken om mijn darmen weer op orde te krijgen. Mijn prikkelbare darmen spelen de laatste tijd erg op. En dit zou erg helpen om weer bezig te gaan met goede voeding en de balans in mijn leefstijl terug vinden.

  Beantwoorden
 37. Michelle

  Hoe TOF!!!? En wat lijkt me dát leuk -om zo’n sapjesmaker te mogen weggeven.
  Ik doe natuurlijk ook mee 🙂 Mijn allereerste supersapje maak ik van rode bietjes, heel gezond! groene appeltjes en limoen. Maar dat is dus alleen als ik win 🙁 Oh Chantal! ik kan ’t al bijna proeven!!! ps: FGBF volgen deed ik natuurlijk al!

  Beantwoorden
 38. Anen

  Ziet er goed uit deze slowjuicer van superjuicer. Mijn sapjes maak ik altijd in een blender, noem het eigenlijk meer papjes. Een goede sapcentrifuge is leuk maar niet zo fijn als een slowjuicer waar alle vitamines beter blijven. Ik denk daarom dat deze superjuicer mij de winter door helpt komen zonder vitamine pillen maar met echte vitamines!
  Deze slowjuicer zal ook mooi staan op mijn aanrecht waar ik ook fijne sapjes voor vriendinnen kan maken. Happy december everyone!

  Beantwoorden
 39. Esmeralda

  Ik zou graag kans willen maken omdat het me best heel leuk lijkt om om meerdere malen in de week een gezonde maaltijd of snack te hebben door middel van juice. Ik volg jullie op Instagram!

  Beantwoorden
 40. Alice Huisman

  Jaaaaa, die zou ik wel heel graag willen winnen. Ben dol op gezond en wil vanalles uitproberen (wat ik ook doe) en daar zouden deze sapjes gemaakt door de slowjuicer helemaal bij horen. Zou super gaaf zijn.

  Beantwoorden
 41. Milou

  Hoi! Ik zou ‘m echt super graag willen maken zodat ik er gezonde snack van kan maken en dat op kan nemen in mijn dagelijkse voeding. Het zou mij echt een duwtje in de goede richting geven om weer helemaal voor een gezond ik te gaan. Als recept zou ik wortel met rood fruit uit willen proberen. Groetjes Milou
  PS je recepten zijn super!

  Beantwoorden
 42. Katrien

  Ik zou graag een superjuicer winnen omdat ik heel erg van smoothies en sapjes houd! Die sapjes moet ik wel steeds kopen bij bv. Zest Juice omdat ik geen juicer heb 🙁 Ook ben ik bezig met het overschakelen op een gezondere levensstijl (meer sporten is al op de goede weg, die omschakeling is minder lastig ;)) en een juicer zou natuurlijk de perfecte aanwinst daarvoor zijn! Ingrediënten voor mijn eerste sapje: wortel (!), komkommer, selderij en een mango (want hmmm, mango’s zijn gewoon heerlijk bij ALLES). En nu duimen duimen duimen!

  Beantwoorden
 43. Gerjanne

  Sinds onze trip naar New York afgelopen maart, waar we een Airbnb hadden met slow juicer kan ik niet meer zonder. Nu gebruik ik vaak mijn mixer maar die maakt dikke sap met pulp. Super welkom dus deze slow juicer!

  Beantwoorden
 44. Barbara

  Wat een geweldige recentie!! Alles wat mijn slowjuicer uit het jaar 0 (en toe aan vervanging) niet kan, komt bij deze uitvoering er moeiteloos bij. Naast eindeloos veel liters juice, je eigen tarwegras-sapjes en tofu maken, hoe cool is dàt. Healthy Lifestyle 3.0!! Winnen? Héél graag!

  M’n favoriete juice-recepten:
  3 Bietjes, 2 handjes blauwe bessen en een scheut kokoswater of 3 wortelen, 1 sinaasappel, 1 appel en een halve citroen. (Kon niet kiezen ;-))

  Beantwoorden
 45. Astrid M.

  Wat gaaf!

  Ik zou heel graag willen winnen als student maar vooral omdat ik tussen nu en kerst over zal gaan naar mijn eigen eerste woning met nieuwe keuken.

  Best spannend voor. Voor mezelf moeten zorgen waarbij sapjes, notenmelk een hele grote uitkomst zouden zijn.
  Met name omdat ze zelf gemaakt worden met zo’n prachtige machine.

  Ik heb een boek over sappen gekocht die ik al te graag zou willen uitproberen naast de recepten die bij de slowjuicer komen.

  Omdat als student je een budget hebt kijk ik vaak naar seizoensfruit en wat in de aanbieding is.
  Ik zou gaan voor een combinatie waarvan ik het zou moeten uitproberen om te kijken of het succes geeft.

  2 rijpe peren
  1 Kiwi
  0,5 komkommer
  A 150ml Eigengemaakte notenmelk (amandel).
  2 el. Kokosrasp om het dikker te maken maar ook iets ter garnering.

  Of het te drinken zou zijn weet ik niet. Dat zou ik heel graag willen testen als ik de juicer op mijn aanrecht zou mogen zetten.

  Beantwoorden
 46. Tessa Browaeys

  Wooow, dit zou zo super handig zijn! Ik sta nu iedere ochtend te klungelen met een blender en zeef wat heel veel tijd in beslag neemt.
  Mijn favoriete combo is eentje met groene appel, selder, spinazie en wat zaadjes zoals lijnzaad ofzo.

  Deze slowjuicer zou mijn ochtendritueel veel sneller laten gaan :).

  Beantwoorden
 47. Eef

  Deze Superjuicer lijkt mij echt ideaal! Ik maak nu altijd smoothies met een staafmixer, wat niet echt gemakkelijk gaat. Ik zou heel graag een slowjuicer of blender willen, maar dat vind ik zo ontzettend duur… Als ik deze Superjuicer zou winnen zou dat echt alvast een super goede en gezonde start zijn van het nieuwe jaar! Het eerste sapje dat ik ga maken zou denk ik een sapje zijn met komkommer, munt, appel, bleekselderij en wortel.

  Hopelijk win ik deze mooie Superjuicer, waardoor ik snel vitamines binnen krijg en die ook nog eens goed bij mijn interieur past 😉

  Liefs

  Beantwoorden
 48. Debbie

  Leuk! Ik ben gek op sapjes, maar word de standaardcombinaties van de Albert Heijn wel een beetje beu. Als ik zelf iets zou moeten verzinnen, zou ik een sapje maken van tomaat, appel en wortel. Maar hé, ieder zijn vak, dus ik zou vooral de receptjes van hier pikken met wat toegevoegde superfoods :).

  Beantwoorden
 49. Geertje Vierhout

  Wat een mooi apparaat… Ik behelp me voor fruitsapjes nog met de staafmixer dus zou hier heel blij mee zijn! Ik zou als eerste iets maken met ananas, sinaasappel en mango denk ik. En daarna eens iets met groente erbij proberen.

  Beantwoorden
 50. Laura

  Mijn goede voornemer voor 2016 is dat ik gezonder ga eten en drinken! daarbij kan dit heel erg goed helpen! ik wil hem heel erg graag winnen omdat ik er totaal geen geld voor heb en ik kan hem natuurlijk ook heel goed gebruiken voor mijn eigen blog! ik ga zeker een perensapje maken en een rode vruchtensapje.

  groetjes Laura

  Beantwoorden
 51. Andrea

  Super leuk!! Mijn vriend traint voor de Ironman en die vindt de laatste tijd dat we naar elkaar toegroeien! In kilo’s bedoelt hij dan.. Zucht! Hij de healthfreak en ik de lekkerbek! Zou deze fantastische slowjuicer heel graag winnen! Wat zal hij raar staan te kijken als hij ’s ochtends wakker wordt en ík klaar sta met een heerlijk vers sapje watermeloen/ananas/ gember/limoen! Tijd om in 2016 een voorbeeld aan hem te nemen en gezonder te gaan leven!

  Beantwoorden
 52. Sanne

  Wat een toffe prijs! Ik zou hem graag willen winnen voor mn kinderen 1 en 3 zodat ze echt sap leren waarderen en zo opgroeien met de voorkeur voor gezond drinken ipv bijvoorbeeld wicky… ik kan me in hun geval voorstellen dat water en thee ook zo saai wordt op ten duur. Dus ja heel graag wil ik de prijs winnen!! 🙂

  Beantwoorden
 53. Hatice

  Mijn vriendinnetje is niet alleen verliefd op mij, maar ook op het land waar ik vandaan kom, namelijk Turkije. Met deze superjuicer hoeven we niet meer zo erg te verlangen naar de sapjes in Istanbul, maar kan ik haar de 1001 nacht laten herbeleven in ons huisje. Door het sapje zal haar buikje voldaan zijn waardoor ze zelfs zal gaan buikdansen!

  De ingrediënten voor het sapje (een echte aanrader!!);
  Halve kweepeer
  Handje kersen (zonder pit)
  Handje rode druiven
  Afgekoelde appelthee
  Een eetlepel Turkse yoghurt

  Om het af te maken kunnen er hele kleine stukjes vijgen, dadels en granaatappelpitten en een mini snufje kaneel in. Enjoy!

  Beantwoorden
 54. Lydwien

  WoW als ik deze Superjuicer toch eens zou winnen dan ging ik meteen aan de slag.
  Ik kies dan als eerste voor een groentendrank:
  Broccoli, bleekselderij, wortel, rode paprika, tomaten, peterselieblaadjes, waterkers en een snufje zeezout…..
  Het wordt een ware maaltijd in een glas!
  Boordevol vitaminen, mineralen en SMAAK

  Beantwoorden
 55. Lies

  Oooh wat leuk om zo’n super juicer te kunnen winnen! Ik ben sinds september voor diëtiste aan het studeren, bovenop een full time job. Tijd om te lekker te kokkerelen schiet me dus nu te kort, maar sapjes zouden m’n goed gevulde dagen een goeie start kunnen geven! Wie weet kan ik er zelfs later mee aan de slag voor sapjes voor m’n cliënten te maken 😉 Spontaan krijg ik zin in iets met wortel, appel en gember.

  Beantwoorden
 56. Roes

  Jee wat een prijs! Ik waag een gokje want ik zou dolgraag zo’n prachtige slowjuicer winnen, ik heb al tal van recepten in mijn hoofd maar de middelen niet om zo’n apparaat aan te schaffen. Zou te gek zijn!

  Beantwoorden
 57. Leen

  Wow ik ben helemaal weg van dit aparaat nadat ik dit bericht las! Als student heb ik vaak weinig tijd en dit zou perfect zijn om ’s morgens zo’n sapje te maken en mee te nemen als tussendoor. Ik ben ook al enkele maanden gezond aan het eten en met dit aparaat zou alles nog gemakkelijker zijn.
  Mijn receptje:
  – 1/2 banaan (energie)
  – spinazie
  – vetarme griekse yoghurt
  – 1/2 avocado (perfecte combinatie met banaan)
  – 1 el kaneel
  Fingers crossed om deze te winnen! ✌🏽️

  Beantwoorden
 58. Dervisa

  Wat een super gave winactie!! Ik zou graag willen winnen omdat ik mijn eetpatroon wil veranderen naar de healthy way, hier kan ik de slowjuicer goed in gebruiken. Persoonlijk vind ik ze erg duur.. Daarbij komt dat ik op mezelf ga wonen zeer binnenkort, wat ook een hele uitgave en spannende verandering is. Ik zou iets willen proberen met annanas, komkommer en spinazie. Ik hoop zo graag dat ik een keer iets win, al helemaal zo’n mooi apparaat!!!

  Beantwoorden
 59. Larissa

  Zoals je aan de reacties kan zien… Wie wil deze nu niet winnen!?
  Sinds deze zomer ben ik een grote fan van de slowjuicer. Op vakantie stond er eentje bij het ontbijtbuffet die de gasten mochten gebruiken. En oh wat heb ik genoten!! Sindsdien droom ik van mijn eigen slowjuicer! Wij zijn momenteel aan het verbouwen en hij zou super knap staan in onze nieuwe keuken! Als eerste zou ik 1 van mn favorieten klaarmaken: appel-wortel-biet. Perfect voor dit seizoen!!!!

  Beantwoorden
 60. Paulien

  Ben zo benieuwd naar een slowjuicer en of dat verschil maakt met mijn grote bejaarde ‘quick’juicer:). Rode bieten zouden in mijn sapje gaan, of bleekselderij, of noten, of spinazie (en deze niet perse samen hoor).

  Beantwoorden
 61. happybudgetcooking

  Wauw super gaaf! Ik wil graag de superjuicer winnen, omdat ik gezondere drankjes voor mij en mijn dochter wil maken. Ik houd niet van smoothies dus dit zou een echte oplossing zijn! Ik volg je via Instagram! Liefs!

  Beantwoorden
 62. Annie Laumen

  Wie wil dit niet winnen
  en wie weet win ik hem wel
  Dit zou een leuk verjaardagskado en Kerstkado zijn .

  Beantwoorden
 63. Marije

  Wat een leuke win actie!
  Ik zou deze juicer gebruiken om meer groenten binnen te krijgen bij mijn 3 kinderen en ook bij mijn man & mijzelf. Een gezonde leefstijl kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Goed voorbeeld doet goed volgen!

  Beantwoorden
 64. Ciska

  Ik gebruik een blender, maar ik irriteer me steeds meer aan hoeveel stukjes er toch in m’n sapjes blijven zitten!!!
  M’n eerste sapje met de slowjuicer zal zeker iets worden met sinaasappel, gember en spinazie. Een van m’n favo combi’s! Gember is zooooo lekker! Die met peer die jullie gepost hebben, wordt nummer 2 in de test!! 😄

  Beantwoorden
 65. Sjoerd

  Ik zou er een heerlijk kruidig wintersapje mee maken wat je niet met een gewone blender kunt maken omdat je dan de wortelpulp mee drinkt 🙁
  Heb hem dus nog nooit kunnen maken maar lijkt me superlekker:
  1 kleine winterwortel
  vers sinasappelsap
  halve mango
  stukje gember
  paar blanke amandelen
  draadje safraan

  Een kruidige bom vol vitaminen en comforting!

  Beantwoorden
 66. Zoë

  Ik zou deze slowjuicer supergraag willen winnen! Sinds een half jaar probeer ik zoveel mogelijk plantaardig te eten, dus helemaal geen vlees en vis meer en zo min mogelijk melkproducten. Hier heb ik voor gekozen omdat ik na het hebben van de ziekte van Pfeiffer heel vaak ziek was en niet lekker in mijn vel zat.
  Ik heb dus altijd een grote voorraad groente en fruit liggen, maar ik krijg deze niet altijd op tijd op. Met een slowjuicer zou ik hier makkelijk en snel een sapje van kunnen maken zodat ik nooit meer iets hoef weg te gooien. Daarnaast vind ik het heel leuk om verschillende smaakcombinaties te proberen, vandaar dat ik Levensmiddelentechnologie studeer. Een belangrijk deel van deze studie is het bedenken van nieuwe producten. Speciale smaakcombinaties ontdekken met een slowjuicer zou me dan ook extra inspiratie kunnen opleveren.

  Het eerste sapje wat ik zou maken is een wortel, sinaasappel, gembersapje, omdat het een lekkere en gezonde combinatie is met veel anti-oxidanten!

  Beantwoorden
 67. Evi

  Wanneer ik de slowjuicer zou winnen, zou ik een sapje maken met wortel, appel en gember. Die vind ik echt superlekker, maar eigenlijk houd ik van alle soorten sapjes, ook met spinazie vind ik het erg lekker! Normaal maak ik het met de blender, maar dan blijft het toch wat dikker. Ik heb eens een detox gedaan met sapjes, en dat is me heel goed bevallen. Met de slowjuicer kan ik dan mijn eigen gezonde sapjes maken! En natuurlijk op zoek naar meer lekkere receptjes!

  Beantwoorden
 68. Debbie

  Ik maak graag groente-en fruitsapjes met mijn sapcentrifuge, maar ik vind het zo jammer dat er zoveel verspild wordt. Met een slowjuicer haal je veel meer uit het groente en fruit; beter voor jou en voor het milieu, want verspillen is eeuwig zonde.
  Het eerste sapje wat ik er mee ga maken is een boerenkool/appel/citroen sap 🙂

  Beantwoorden
 69. Cornelia

  Dit is fantastisch! Mijn blender is net gesloopt door het vele gebruik voor sapjes, dus deze juicer winnen zou zo fijn zijn <333333 Maar echt, zo vlak voor de kerst!

  Ik wil heel graag The Bing Bang maken: 2 peren, 1 granny smith, 1 mango, 1 hand spinazie en 4 bananen en dat is natuurlijk voor meer juice dan slechts een glas 😉

  Beantwoorden
 70. laura

  Het leven is druk en chaotisch. Mijn leven wel in ieder geval 😉 Leuk, soms stressvol maar toch altijd gezond. Het is best lastig om af en toe eens wat ‘slower’ aan te doen. Deze prachtige slowjuicer van superjuicer lijkt mij een mooie manier om mezelf eraan te herinneren soms even slow te zijn. Genieten van een heerlijk vers gejuiced sapje :p Ik kies voor het mooie roze sapje granaatappel, appel en kokoswater.

  Liefs, Laura

  Beantwoorden
 71. annica

  Wat een super actie! Mag ik mijn zus nomineren? Ze is een schatje, kookt heel graag en zou deze heel goed kunnen gebruiken. Ze let heel erg goed op haar gezondheid en op die van haar man en zou haar hier graag mee verassen <3

  Beantwoorden
 72. Justine

  Ik hou van soep, sap en bewust eten en drinken, helaas mijn huisgenoten minder. Met deze juicer is het makkelijker om vaker gezonde keuzes te maken en voor ongezonde maaltijden sneller te bedanken. Ook kan ik sappen en soepen gemakkelijk maken en meenemen naar mijn onregelmatige werk, wat het ook lastiger maakt om altijd gezond te eten.

  Ik zou maken;
  Super green smoothie

  1/2 ananas
  1/2 komkommer
  2 selderij stengels
  1/2 avocado
  200 ml water

  Voor extra vulling kan er een paar lepels havermout aan toe worden gevoegd.

  Beantwoorden
 73. Renske

  Het lijkt mij zo geweldig om deze slowjuicer te winnen! Ik wil al zo lang al die sapjes uitproberen, ze zien er allemaal zo lekker uit. Helaas heb ik zelf geen slowjuicer, maar misschien straks wel 🙂

  Beantwoorden
 74. Thomas

  Deze Suicerjuicer zou ik heel graag willen winnen, zodat ik hem aan mijn zus kan geven. Ik weet zeker dat mijn zus er echt mega blij mee zou zijn! Ik vind dat ze dit mooie apparaat moet winnen, omdat ze een zware periode achter de rug heeft. Ze is een aantal jaar erg ziek geweest en is sinds 2 maanden weer helemaal beter. Ze probeert zo gezond mogelijk te leven, door haar ziekte is ze nog bewuster geworden van hoe ze leeft en hoe ze haar eigen leven nog kan beteren.
  Ik hoop dat ik dit apparaat win zodat ik het aan haar kan geven. Dat zou echt een super start zijn van ‘haar nieuwe leven’ zo noemen we 2016 voor haar. Ze begint opnieuw en probeert het verleden los te laten.
  Het eerste drankje dat ik zou maken is een sapje met appel, ananas, amandelen en sinaasappels. Ik weet dat mijn zus ontzettend van kiwi’s houdt dus waarschijnlijk zal ze een sapje maken met o.a. kiwi’s en walnoten aangezien ze daar dol op is!
  Fijne kerst alvast allemaal en maak een mooi jaar van 2016!

  Groetjes, Thomas

  Beantwoorden
 75. Anita H.

  Welk sapje ik precies zou maken, mocht ik winnen, daar ga ik nog niet over nadenken. T.z.t. wordt dat een kwestie van recepten bekijken; daarnaast kunnen groenten die ik op dat moment in huis hebben het uitgangspunt vormen. In ieder geval is het kopen van flessen bietensap dan van de baan. Ik wil dit fijne apparaat winnen omdat gebruik ervan bijdraagt aan een gezond lichaam. En daar stel ik hoge prioriteit aan.

  Beantwoorden
 76. Annelies

  Ooohh, wat een fijne winactie! Wil stiekem al heel lang een slowjuicer, maar heb hier helaas niet het budget voor. Ik zie altijd zulke heerlijke receptjes voorbij komen! Niet alleen van de sapjes zelf, maar ook van bijvoorbeeld de pulp die overblijft. Niks verspillen, I’m all for that. Dat je met de superjuicer ook ijs kunt maken klinkt ook heel erg fijn. Ik word er spontaan enthousiast van, haha.

  Ik volg jullie beide op Facebook, & jou ook op Instagram. Maar dat deed ik sowieso al, haha.

  Een sapje die ik meteen zou willen proberen is zoete aardappel, appel& gember. Heb ik ooit een recept van gelezen, en de combinatie lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden
 77. Gerhard

  Mijn vriendin is nu een aantal jaren student en krijgt naar mijn mening niet genoeg vitamines binnen. Een sapcentrifuge is de ideale manier om dit wel voor elkaar te krijgen. Wij zijn over een aantal weken 5 jaar samen en het lijkt me een fantastisch cadeau om deze bijzondere gebeurtenis te vieren. Ik weet zeker dat ze er ontzettend veel plezier aan gaat beleven en dat scheelt mij ook een zakcentje, die ik op dit moment wel gebruiken kan.

  Beantwoorden
 78. Hanne

  waarom ik deze juicer zou willen winnen? geef mij één reden waarom ik hem niet zou willen winnen 🙂 ! sapjes zitten vol goede voedingsstoffen, vol kleur, vol smaak en de mogelijkheden zijn oneindig! maar als ik één sapje zou moeten kiezen ging ik voor mijn klassieker: een sapje van rode biet-appel-gember-citroen. Bietensap is super voor lopers zoals ik, bieten en appels zijn lokaal gekweekt, en het is super lekker met een prachtige kleur… bovendien maak ik van de pulp heerlijke bietenfalafels, of muffins!

  Beantwoorden
 79. Lisa

  Worstelsap met sinaasappel is echt mijn favoriet! Maar al die kant en klare pakken zitten vol met toegevoegde suikers, helaas. De juicer zou dus echt perfect zijn om verschillende soorten verse sapjes te maken!

  Beantwoorden
 80. Marielle

  Ik heb nog geen superjuicer dus ik zou er graag voor in aanmerking voor willen komen. Mijn favo sapje is met wortel, appel en mandarijn. Maak hem nu in een blender, maar dat gaat lang niet zo snel en goed 😉

  Beantwoorden
 81. Susanne

  Ik doe graag mee om kans te maken op zo’n fantastische superjuicer! Ik kan mijn kinderen dan super veel heerlijke gezonde sapjes geven met daarin lekker veel groente! Als eerst zou ik ze een lekker Bietensapje geven met kokoswater!

  Beantwoorden
 82. Juliette

  Ik zag de actie op je Instagram. Wat gaaaaaaaf! Ik ben echt een sapjesfan.
  Mijn recept:
  Wortel
  Granaatappel
  Bleekselderij
  Citroen
  Rode peper

  En dan ijsklontjes toevoegen!

  Beantwoorden
  • Chantal | Feelgoodbyfood

   Gefeliciteerd Juliette! Jij bent de winnaar van de Superjuicer! Jouw sapje klinkt heerlijk en verrassend met de rode peper. Ik ga het sapje snel eens proberen. Je hebt een persoonlijke mail in je mailbox ontvangen! Liefs Chantal

   Beantwoorden
 83. Samantha de Graaff

  Ik doe graag mee met deze actie. Je inspireert me enorm en een slowjuicer zou me helpen om nog gezonder te gaan leven.
  De eerste Juice wordt dan boerenkool peer met perzik

  Beantwoorden
 84. Berry

  Wat lief dat je dit weggeeft. Die wil ik wel winnen. Dan geef ik hem mezelf cadeau onder de Kerstboom. Ik ben gestopt met roken en wil me nu richten op gezonde voeding. Ik ken nog niet echt lekkere combinaties, maar daar kan ik dan eindeloos mee oefenen. Ik lees dat spinazie heel lekker is in combinatie met fruit.

  Beantwoorden
 85. Marie Floor

  Wow! Ik was al enthousiast over het slowjuice concept, maar na het lezen van dit artikel word ik alleen maar enthousiaster. Wat een veelzijdig apparaat! Het lijkt me geweldig om daar mee aan de slag te mogen gaan in de keuken. Hopelijk ben ik lief genoeg geweest en gunt de kerstman mij een beetje geluk dit jaar hihi. Fingers crossed!! Liefs, Marie

  Ohja ik volg jullie op facebook(:

  Beantwoorden
 86. Jinte Nijveld

  Hoihoi, Ik ben gek op het maken van smoothies met mijn blender. Ik gooi er echt álles in, ook al smaakt het dan niet altijd even lekker meer.. haha
  Ik ben verder thuis vaak bezig met het maken van gezond eten. Ik maak gezonde pannenkoeken, verse smoothies met alles erop en eraan. Maar juicen, dat wil niet echt zonder expensive juicer. Zelfs na al die tijd gezond en clean eten, maar ook het leren en lezen over voeding hebben mijn moeder en ik nog niet de stap kunnen zetten om zo’n juicer aan te schaffen. Hoewel iedereen vertelt hoe handig en gezond zo’n juicer is! Nét even een stapje verder dan het blenden. We hebben wel al 2 juice boekjes thuis, maar ja daar heb je niets aan zonder juicer. Ik ben zo benieuwd naar de carrotcake die je van de pulp kan maken, echt super handig en je gooit niets weg! Het water loopt mij al in de mond bij het lezen hierover. Ik doe graag mee met deze winactie, het lijkt mij namelijk super om deze slowjuicer te mogen winnen en goed het nieuwe jaar in te gaan! Ik heb oma ook al beloofd, dat als ik win, dat ik dan op 1 januari een lekker sapje kom langs brengen. Ik volg jullie trouwens op instagram. Alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar!
  Liefs,
  Jinte Nijveld

  Beantwoorden
 87. carlijn

  Oooh wat fijn dit!
  Ik ga een paar dagen in het donker, letterlijk, om mijn zenuwstelsel tot rust te brengen. Al die prikkels die we elke dag binnen krijgen en ik zat net te denken, dat zou ideaal zijn tegelijk met een aanvulling van sapjes, om ook lichamelijk op te schonen. Maar sowieso zou een aanvulling met sappen in mijn dagelijkse leven heel goed passen.
  Als eerst zou ik maken…. ehm…. alles lijkt me lekker, maar in elk geval met veel gember, een appel en wortel en komkommer en tarwegras. En ik denk als het zomer zou zijn met perzik erbij

  Beantwoorden
 88. Karin van Waesberghe

  De kans is enorm klein, maar oh wat zou ik graag deze slowjuicer winnen. Heb een virus op vakantie in frankrijk opgelopen en wil met gezond eten proberen de balans in mijn datm te herstellen. Gezonde sapjes kunnen me hier zeker bij helpen. Ik ga hard duimen.

  Beantwoorden
 89. Marieke

  Ohhhh wat zou ik graag deze winnen! Simpelweg omdat ik het niet kan betalen om er zelf 1 te kopen. Maar de vitamientjes kan ik wel gebruiken! Ik heb wel een bij een vriendin wortel, bietjes en bleekselderij combi gedronken, was heerlijk!
  Ik volg je op instagram!
  X Marieke

  Beantwoorden
 90. wendy

  Ik zou deze heeeeeeeel graag willen winnen. Volgend jaar ga ik op mezelf wonen en dan wil ik de gezonde lifestyle helemaal gaan doorzetten daar kan deze Slowjuicer zeker bij helpen. Als ik momenteel ergens een sapje bestel is dat wortel sinaasappel en gember. Erg lekker deze zal ik dan ook zeker gaan maken. Voor nog meer andere lekkere sapjes zal ik zeker het Internet eens afspeuren

  Beantwoorden
 91. Anne Marije

  Ooowh yes! Zou ontzettend graag een slowjuicer willen hebben, deze lijkt me heel goed en mooi én ‘stil’ 😉
  Maak nu ieder dag onze sapjes in de blender of staafmixer maar hoor soms dat ze het er moeilijk mee hebben!
  Dit zou een uitkomst zijn!

  Beantwoorden
 92. Manon

  Onze dochter van 5 eet nauwelijks groentes. Laatst was ik met haar gaan shoppen 😊. Voor mezelf bestelde ik een sapje. Op de kaart kon je zien wat erin zat. Zij zag haar favoriete fruit op de kaart staan. Frambozen, aardbeien en blauwe bessen. Zij wilde wel een sapje. Niet gezien dat er ook groente in zo’n sapje gaan. Soms is het dan goed om je mond te houden 😊. Ze vond het heerlijk en ik blij, dat ze dus onbewust ook wat groente binnen kreeg. Nu vraagt ze er regelmatig om, alleen wij hebben geen slowjuicer 😁. Smoothies vindt ze te dik. Dus deze mooie slowjuicer zal met open armen ontvangen worden.

  Het eerste sapje maak ik voor mijn dochtertje:
  -frambozen;
  -aardbei;
  -sinaasappel
  -komkommer 😊

  Beantwoorden
 93. Samantha

  Tarwegras en hoop sapjes om mijn darmen rustig te krijgen! En als die zo lekker stil is wordt iig de kleine meid niet wakker! Niet gehee onbelangrijk hahaha

  Beantwoorden
 94. Silvana

  Als stylist ben ik altijd bezig met de buitenkant maar ook met de binnenkant. Als je je goed voelt zal je dat ook uitstralen. Vandaar ook de keuze om zoveel mogelijk gezond te eten! Ik volg je op instagram… Ik maak mijn smoothies met een blender. Die zal niet meer lang meegaan vrees ik. Dus een heel goed moment om deze te vervangen voor de Slowjuicer. Lijkt mij echt geweldig! Kan ik ook eindelijk een keer de wortel, sinasappel en gember juice maken 🙂

  Beantwoorden
 95. Marjolein Boelaert

  Heb momenteel enkel een blender en je merkt toch dat dat ni zo vlot gaat! Met die superjuicer is dat uiteraard in no time opgelost! Mijn sapje is voor de dag te starten: 5 ontpitte dadels, 1 appel en een handjevol pecannoten, doe hierbij 500 ml amandelmelk! Heeerlijk

  Beantwoorden
 96. Sanne

  De slowjuicer wil ik al zo lang graag op mijn verlanglijstje zetten maar vanwege de prijs nooit gedaan. Een half jaar geleden heb ik de bewuste keuze gemaakt door een gezondere weg in te slaan met sport en voeding. Ik loop de komende 3 jaar coschappen met onregelematige dagen waarbij rustig eten af en toe niet mogelijk is. Vandaar dat het heerlijk zou zijn om altijd een gezond en voedzaam drankje bij me te hebben! Het eerste wat ik zou maken is: spinazie, appel, munt en limoen (met eventueel banaan). Liefs

  Beantwoorden
 97. Daniella

  Wat een geweldige juicer!
  Om 2016 helemaal gezond in te gaan doe ik graag mee!
  Mijn favoriete sapjesrecept:
  Wortel, gember,peer, appel, rode biet. Zoooo lekker!
  Nu maar duimen!!

  Beantwoorden
 98. Ingeborg

  JAAAAA! Die wil ik heel graag winnen! Voel me zo slap als een vaatdoek en zou 2016 heel graag ingaan met meer energie! Ik zou vooral gaan experimenteren, maar er zou in ieder geval mango, wortel, spinazie, gember en sinaasappel in mijn eerste sapje zitten! Gezonde groeten van

  Beantwoorden
 99. Marloes

  Ik zou de slowjuicer heel graag willen winnen! Mijn studentenrekening laat de aanschaf momenteel nog niet toe helaas.. Ik zal als eerste een sapje maken van appel, komkommer en munt.. heerlijk lijkt me dat! Niks boven eigen gemaakte sapjes 🙂

  Beantwoorden
 100. Veronique

  Ik zou hem graag willen winnen om groentesapjes te maken voor mijn peuterdochter die bijna geen groentes eet. Ik hoop op deze manier dat ze toch wat meer vitamines binnenkrijgt. Dat er een boekje met recepten bij zit, is helemaal geweldig want dit is helemaal nieuw voor me.

  Beantwoorden
 101. Joëlle

  Jeetje, wat een leuke actie! Op dit moment zou het ontzettend welkom zijn, omdat ik zwanger ben en geen hap eten naar binnen krijg! Met name groente is een hel, maar smoothies en sapjes doen het wel goed! Zo zou ik toch aan voldoende groente en fruit per dag komen. De eerste die ik zou maken is appel, gember, spinazie en kaneel! En nu maar duimen…

  Beantwoorden
 102. Anouck

  Wauw super leuk!!! Ik zou hem heel graag willen winnen !! Ben in april begonnen met een gezonde levensstijl en die bevat dan ook veel gezonde smoothies en sapjes!! Ik ben er al 15 kilo mee verloren!! ‘S ochtends een lekker sapje kan wonderen doen!!! Ik hou vooral van groene sapjes met spinazie en appel enzo!! Heeerlijk !!! 😋😋😋

  Beantwoorden
 103. Zoé

  Ik kan wel duizend redenen bedenken waarom ik deze juicer aan mezelf zou willen schenken.
  Echter is er maar één iemand die deze juicer voor mij verdiend, en nee dat is toevallig niet mijn vriend.
  De vrouw die deze juicer echt nodig heeft is mijn mama die ver van mij vandaan leeft.
  Onlangs heeft zij te horen gekregen dat haar darmen niet meer voor de volle honderd procent zullen leven.
  Voor haar zijn vitamine en mineralen van groot belang en zie ik haar liever deze drinken dan via een slang.
  Ik hoop van harte dat ik haar met dit schitterende cadeau mag plezieren om zo nog lang het leven samen te vieren.

  Lief lang leven.

  Beantwoorden
 104. Djoeke

  Een slowjuizer, zou het voor mij makkelijker maken om gezonder te leven. Met mijn blender merk ik dat ik niet alles kan maken wat ik wil. Een slowjuizer zou hier de oplossing voor zijn! Afgelopen dinsdag hebben we de sleutel van onze woning gekregen, daar zou hij heel mooi op het nieuwe (betonlook)aanrecht staan.

  Sapjes die ik zou maken?
  Lastig.. Ik ben nog een groentje hierin! Haha
  Iets met wortel en gember lijkt mij lekker en spinazie, kiwi en banaan zou een probeersel worden.
  Ik zou vooral kijken op jouw website voor tips, van een pro moet je het leren.

  Beantwoorden
 105. Priscilla

  Gelukkig op de valreep kan ik nog meedoen!! Ik volg al lang je insta en word er erg blij van. Ik wil al heel lang een juicer omdat ik houd van sapjes met bleekselderij, wortel, bieten etc. En dat kan mijn blender niet aan 🙁 mijn dochtertje van 2 vind sapjes ook geweldig. Als ik hem win kan ik ook eindelijk het sapjes boek gebruiken van ellemieke Vermolen die nu maar een beetje aan het vergaan is. Wil een slowjuicer voor mijn verjaardag vragen, maar vind t nogal aan de prijs, dus onder de kerstboom zou mijn mooiste kerstgeschenk zijn. Ik blijf duimen 🙂

  Beantwoorden
 106. Patricia

  Ik wil heeeel graag met deze slowjuicer aspergesorbetijs gaan maken met de kerst.
  ik weet hoe goed de voorlopers waren daar ik ze ooit zelf verkocht maar helaas er nooit één zelf heb gekocht… (Dom natuurlijk!) of beter nu er een nog betere versie is en ik hem kan winnen.
  Natuurlijk ga ik het bijgeleverde boek van voor naar achter uitpersen eeeehhhh testen 😉.
  Duim duim duim

  Beantwoorden
 107. Corryna

  Goed bezig dames zoals jullie veel mensen weten te inspireren! Na mijn ontmoeting vorige week met jullie al veel inspiratie opgedaan. Echt leuke dingen die je zelf niet zou verzinnen. Het lijkt mij erg gaaf om gezond het nieuwe jaar in te gaan met de slowjuicer. Ik zou ‘m gebruiken voor een verrassend sapje bij het kerst ontbijt. Maar vooral aps afsluiter van het Kerstdiner met de familie. Ik zou de slowjuicer namelijk gebruiken voor het dessert! Een variatie van peer, kaneel, vanille met een crunch. Hopelijk van te voren nog wat tijd om te experimenteren! Heel veel succes en ga zo door met het inspireren van veel mensen!

  Beantwoorden
 108. Lonneke

  Elke dag start met een smoothie. Komkommer, spinazie, munt, kiwi is mijn favoriete combinatie. Ondanks dat de blender een onmisbare plek in mijn keuken heeft ingenomen, ben ik toe aan uitbreiding met een slowjuicer. Super gezonde afwisseling. En super handig ook voor een detox 3-daagse! Zo sluiten we 2015 gezond en stralend af!

  Beantwoorden
 109. Dominique

  Ik zou met het winnen heel graag sapjes gaan maken op mijn stageadres. Waarom? Ik werk in de kinder- en jeugdpsychiatrie en die kids hebben een behoorlijke rugzak. Met deze lekkere sapjes kan ik hun even een momentje laten genieten (en werken we meteen mee aan het feit dat er veel kids overgewicht hebben). Ook vinden dee kids het leuk om te koken en bakken en kan ik ze kennis laten maken met juicen. Zelf lijkt het mij ook heerlijk dat ik niet meer hoef te strugglen in de keuken met: eerst wat persen, dan met de keukenmachine het volgende kleiner maken en dan nog pureren, omdat mijn sap te dik is. Het sapje wat ik zou maken is met: honingmeloen, blauwe druiven, watermeloen en sojamelk ofwel de SoYHoneyBlueMelon juice :).

  Beantwoorden
 110. Irene

  Ik zou heel graag een superjuicer willen, maar dat laat mijn studentenbudget niet toe dus als ik hem zo kan winnen zou fantastisch zijn. Ik studeer verloskunde en maak veel onregelmatige uren en lange dagen, dus een energie boost zou mij goed doen. Het eerste sapje wat ik zou proberen is wortel, peer en appel.

  Beantwoorden
 111. Shirley

  Toffe actie! Ik zou deze superjuicer graag winnen, omdat mijn eigen juicer onlangs kapot is gegaan. Ik zou dan als eerste mijn favoriete sapje maken van wortel, gember, appel en sinaasappel.

  Beantwoorden
 112. karima

  Yeah, deze winactie komt als geroepen. Ruim twee jaar terug voor het laatst mijn eigen sapje gemaakt. Mijn beste vriend ( juicer) kapot. Helaas niet meer een nieuwe kunnen kopen, want die dingen blijven prijzig en voor het studente blijft het een rib uit het lijf. Ben net weer begonnen met hardlopen en deze juicer kan me helpen bij mijn gezonde lifestyle. Het eerste sapje dat ik ermee zal maken is groene opkikker voor het onbijt. van spinazie, gember, appel en kiwi.

  Beantwoorden
 113. Liek

  Jaaaa heel graag ! Ik wil graag ren gezondere leefstijl starten maar het
  Lukt me niet . Misschien door deze heerlijke sapjes ga ik een druk minder snacken ! Ik zou een sapje maken met spinazie framboos sinaasappel en blauwe bes ! Ben erg benieuwd hoe deze gaat smaken . Super leuke win actie

  Beantwoorden
 114. Mariët

  Staat al langer op mijn wishlist, maar eentje winnen is natuurlijk nog leuker!
  Misschien wat saai, maar mijn eerste sapje wordt een wortel/appel sap. Eenvoudig maar yummmy! Nu fingers crossed.

  Beantwoorden
 115. Bowina

  Super leuke actie!
  Ik wil al een tijdje 1 aanschaffen maar zie door de bomen het bos niet meer… Zo veel opties! Dit is natuurlijk een fijne manier om niet meer die lastige keuze te hoeven maken 😄 denk dat het er anders toch niet van komt…
  Het sapje dat ik eerst zou maken, is het peer-venkel sapje. Die lijkt mij lekker fris!

  Groetjes Bowina

  Beantwoorden
 116. Tamara

  Deze slowjuicer zou op het goede moment komen, omdat mijn sapcentrifuge de laatste tijd begint te ‘hoesten’ en te ‘sputteren’.
  Ik maak allerlei sapjes als basis voor een groene smoothie. Maar een van m’n favorieten is toch wel gember, citroen en komkommer. Wat fruit betreft is appel/peer met wat kaneel èrg lekker.

  Beantwoorden
 117. Tamara

  Wauw dit zou echt een heel mooi kerstcadeau voor mijn man onder de boom zijn! Hij wil al heel lang een slowjuicer om gezonde sapjes enz voor ons gezin te maken.

  Beantwoorden
 118. Naïma

  Hoi,
  Wauwwww een superjuicer!!! Deze staat nog heel hoog op mijn verlanglijstje 😍
  Ik ben een Zomers typje en een ZOETEKWAUW!!
  Graag zou ik dan een Zomers en Zoet sapje maken met een Winterse touche….😊

  Rode Ananas sap!

  * 1 ananas (in stukjes)
  * 1 rode biet (geschild en in stukjes)
  * Klein stukje broccoli (ongeveer 1 Roosje)
  * 1 grote wortel (geschild)
  * 1 Fuji appel of Kanzi appel
  * 1/2 citroen

  O ja ik volg @feelgoodbyfood & @superjuicer op instagram onder: @pink_fitness_chick

  En ik volg @feelgoodbyfood & @superjuicer op Facebook onder: Naïma Zander

  Beantwoorden
 119. Zillah

  Deze superjuicer kan mij helpen om gezond mijn (eerste) zwangerschap door te komen. Snelle gezonde sapjes vol vitamines dat kan mijn futloze lijfje wel gebruiken ;)! En voor de kleine is het straks ook een goede aanwinst natuurlijk. Je zou mij hier dus heel gelukkig mee maken!

  Beantwoorden
 120. Kina Brouns

  Waaw, wat een gaaf ding!! Deze zou super staan op mijn aanrecht. Ik heb al altijd veel problemen gehad met mijn gewicht en er is nu eindelijk 14 kilo vanaf, ben dan ook heel trots op mezelf. Maar, ik ben erachter dat een gezonde levensstijl ook duurder is. Je koopt een hamburger in de trekmuur voor 1 euro maar fruit en groente is helaas nergens te vinden.. Ik ben net afgestudeerd en hard op zoek naar een baan, dus een product als een juicher kan ik me helaas niet permitteren. Om verder te gaan met deze levensstijl zou ik super graag zo een willen winnen!!!

  Beantwoorden
 121. Isabel

  Hi!
  Ik zou gaan voor een JUICE met groente die ik normaal niet lekker vind, voor de afwisseling en om zo gevarieerder te ‘eten’. Mooie aanvulling om ook onze dochter gezondere sapjes te geven. De eerste combi? Iets met broccoli, misschien met appels, wortelen en een klein stukje gember?

  Beantwoorden
 122. Nathalie

  Al een tijd op zoek naar een juicer. Ik wil ‘m heel graag winnen,omdat mijn man erg veel last heeft van exceem en door middel van sappen hopen dat hij er minder/geen last meer van heeft. Zodat die akelige zalfjes weg kunnen. Ik gun het hem zo. De eerste die we gaan maken is boerenkool,brocolli,banaan,peer en citroensap.

  Beantwoorden
 123. Timna

  Graag zou ik een slowjuicer!!!
  Mijn zoontje drinkt graag fruitsappen maar die zijn niet zo gezond en vol suiker😕!
  Mathijs drinkt graag soep dus denk ik dat hij wel graag ook sapjes zou drinken met groente erin👍!
  Ik dacht aan sapje met spinazie en sla want supergezond natuurlijk,misschien wat citroen 🍋erbij en ananas🍍 om het wat zachter te maken van smaak.🍹

  Beantwoorden
 124. Rachèl

  1 januari ga een maand detoxen. Van gifbelt naar tempel! En omdat ik in week één elke dag een glas of fresh drink zou het hééél goed uitkomen 🤗 Gezellige feestdagen!

  Beantwoorden
 125. Romanya Verhoeve

  Ik zou hem heel graag winnen voor mijn vriendinnetje Ilona, welke goed op haar voeding moet letten wegens omstandigheden. Ze wil al een tijdje graag een slowjuicer maar haar kleine man van 3 gaat voor. Ik als mama herken dat wel en zou hem haar dus enorm gunnen!

  Beantwoorden
 126. Karolien Vis

  Ik doe graag mee! Groenten gaan hier bij mijn 3 schoolgaande kindjes niet heel makkelijk in. Op sapjes zijn ze dol. Dit gaat ons dus een gezond 2016 brengen.
  Waar ik het eerste mee aan de slag zou gaan? Wortel, bieten en mango. Gewoon omdat ik er zelf zo dol op ben!

  Beantwoorden
 127. July

  Ik ben een tijdje geleden begonnen met smoothies maken. Alleen is met een blender het niet erg makkelijk om een sapje te maken dus ik zou van alles uitproberen met de superjuicer. Ik ga zeker experimenteren met mijn favoriete fruit: appel, perzik en granaatappel!

  Beantwoorden
 128. Marieke

  Natuurlijk wil ik ook wel zo’n superjuicer in mijn minikeuken hebben (reden nummer 1) en ben ik al groot fan van juicen (reden nr 2) want het smaakt niet alleen lekker, maar nog gezond ook! (Nr3)
  Ik zou meteen een lekker sapje maken van appel, selderij en avocado of mango, banaan en mandarijn of een bietenshotje met gember?! Keuzes keuzes 🙂

  Beantwoorden
 129. Marlies

  Oh wat zou ik deze slowjuicer graag onder mijn kerstboom zetten! Ik ben al een tijdje aan het kijken naar een goede, maar wat zijn ze duuuurrr en dan kan ik geen keuze maken!
  Ik zou heerlijke sapjes met wortel of biet maken. Maar ook appel, spinazie en bleekselderij sapjes zouden er wel in gaan.
  Laatst heb ik ook een heerlijke op met vijgen, dadels, walnoten, amandelen en kokosmelk hmm!!
  Miessie1 is mijn naam op insta.
  Ohh ik hoop dat ik morgen verrast wordt met dit fijne apparaatje!

  Beantwoorden
 130. Desi

  Jaaaa!!! Doe heel graag mee met deze gezonde actie! Ik wil 2 januari beginnen met 50 days of green Happiness en kan deze dus heeeeel erg goed gebruiken voor alles lekkere en gezonde sapjes! Mijn eerste zou met biet/spinazie/kiwi/komkommer/gember zijn!! Heeeeerlijk! Duimen maar

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.