Win een jaarabonnement op Foodies magazine!

We gaan alweer richting de Kerst toe en dat is aan van alles te merken. Buiten hangen overal lichtjes en versieringen, de winkels liggen vol met kerstspullen, overal komen feestelijke recepten tevoorschijn én het super dikke kerstnummer van het magazine Foodies is op mijn deurmat gevallen!

En wat is rond deze donkere, gezellige tijd leuker dan een ander blij maken met een mooi cadeau?! Dat is precies wat ik ga doen, twee keer zelfs. Ik mag namelijk twee keer een jaarabonnement van het magazine Foodies weggeven aan mijn volgers!

winnen jaar abonnement Foodies Magazine

Foodies magazine

Foodies magazine is hét blad voor echte foodies. Het maandblad staat vol met recepten, food artikelen, interviews, reportages en nog veel meer inspiratie. Die wil je elke maand in je brievenbus vinden dus!

Winnen!

Wil jij kans maken op dit mooie cadeau? Laat dan een comment achter onderaan de post waarin je vertelt waarom jij graag een jaarabonnement wilt winnen. Vergeet niet je email in te vullen, want de winnaars krijgen een mailtje.

De winactie loopt tot en met woensdag 14 december.

EDIT: De twee winnaars zijn Gwen en Kate! Gefeliciteerd! Jullie hebben een mailtje van mij ontvangen. Iedereen bedankt voor alle leuke en lieve reacties.

winnen jaar abonnement Foodies Magazine

winnen jaar abonnement Foodies Magazine