Gevulde paprika (met quinoa, spinazie en pijnboompitten)

 

Dit heb je nodig
Kokosolie
2 rode paprika’s
100 g quinoa
(ongeveer) 300 g spinazie
Pijnboompitten
1 teen knoflook
1 blokje witte kaas

Zo maak je het
Kook de quinoa volgens recept. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg de helften met de open kant naar boven in de oven. Gril de paprika’s ongeveer 15 a 20 minuten.

Verhit kokosolie in een wokpan. Hak de knoflook fijn en voeg toe. Voeg vervolgens de gewassen spinazie en de pijnboompitten toe. Voeg de bereidde quinoa toe wanneer de spinazie geslonken is en meng het door elkaar.

Haal de paprika’s uit de oven en vul ze met het quinoa/spinazie mengsel. Snij de witte kaas in kleine stukjes en verdeel eroverheen.