Chiapudding met mango en kokos


chiapudding
[print_link]
Toen ik vorige week in Berlijn aan het ontbijten was op het terras met chiapudding, bedacht ik mij ineens hoe lang het geleden was dat ik dit heerlijke ontbijtje gegeten had. Terwijl ik het echt heerlijk vind. Chiappudding met vers fruit is echt een perfect ontbijtje op warme lente- en zomerdagen. Romig, fris en zoet tegelijk.

Chiapudding is heel makkelijk om te maken, gezond, plantaardig en ziet er ook nog eens vrolijk uit! Ook ideaal voor haastige of luie ochtenden. Je zet het ontbijtje namelijk ’s avonds in de koelkast, de volgende ochtend haal je het eruit en hoef je alleen nog maar wat toppings toe te voegen!

Dit heb je nodig (2 personen)
300 ml kokosmelk
10 gram chiazaad
Stukjes mango
Schepje kokossnippers

Zo maak je het
Meng het chiazaad met de kokosmelk in een kom en laat een nachtje (minstens een paar uur) weken in de koelkast. Haal het mengsel, dat nu pudding is geworden, uit de koelkast en meng nog even goed door elkaar. Schep de pudding in twee kommen/glazen, schep hier wat fruit over en garneer met kokosrasp. Zo simpel is het!

Je kunt de chiapudding natuurlijk garneren met elk soort fruit.

chiapudding

chiapudding

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Gerelateerde berichten