Havermoutwafels met appel en rozijnen

wafels
[print_link]
Geen wekker, rustig opstaan en lekker langzaam ontbijten met gezonde wafels. Dat klinkt toch als de ideale zondag ochtend?

Dit heb je nodig (2 wafels)
Boter (om de wafelijzer mee in te vetten)
75 gram havermout
100 ml plantaardige melk
1 ei
halve theelepel bakpoeder
1 groene appel (geraspt)
1 handje rozijnen
1 theelepel kaneel

Zo maak je het
Maal de havermout in de blender tot meel. Meng in een kom het meel, bakpoeder, ei, melk en kaneel tot een beslag. Rasp de appel en meng deze samen met de rozijnen door het beslag.

Vet de wafelijzer in met boter, giet het beslag in de wafelijzer en bak de wafels in ongeveer 5 minuten gaar. Lekker met wat agave.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.

Gerelateerde berichten