Mango-limoen-kokos ijsjes

mango-limoen-kokos ijsjes [print_link]
De lekkerste ijsjes die ik ooit gemaakt heb zijn absoluut deze mango-limoen-kokos ijsjes! En tegelijkertijd zijn dit ook de makkelijkste en snelste ijsjes die ik gemaakt heb. Gezonde vegan ijsjes van verse mango, limoensap en kokos-rijstmelk of kokossnippers. Een heerlijke tropische combi!

Het perfecte ijsje voor op om een warme zomerse dag. Zorg dus dat je er een paar in je vriezer hebt liggen wanneer er zomers weer wordt voorspeld!

Mango-limoen-kokos ijsjes

Ik maakte deze ijsjes met verse mango (is voor deze ijsjes toch echt wel lekkerder dan uit de diepvries). limoensap, eens scheutje kokos-rijstmelk en nog wat kokossnippers. Je kunt ook alleen water en kokossnippers gebruiken. Of alleen water en kokos-rijstmelk en geen kokossnippers. Maar net wat je lekker vindt en in huis hebt.

Dit heb je nodig (voor ongeveer 8 ijsjes)

2 mango’s
sap van 1 limoen
150 ml water
50 ml kokos-rijstmelk
optioneel: 1 tl kokosnippers

Zo maak je het

Meng alle in een blender of met een staafmixer tot een romig geheel. De kokossnippers kun je er ook later doorheen roeren. Giet in de ijsvormpjes. Ik schepte er nog een eetlepel plantaardige yoghurt bovenop. Bedacht mij op het laatste moment dat dit wel lekker zou zijn en ziet er leuk uit.

Zet de ijsjes in de vriezer en laat minstens een dagje staan.

mango-limoen-kokos ijsjes

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.