Vegan chocolade-kokos-mousse met granola

ontbijtje

[print_link]

Ik hou van ontbijtjes, van gezond eten en van mooie foodfoto’s. Dit heerlijke feestelijke ontbijtje is echt een Feelgoodbyfood ontbijtje. Het ontbijtje bestaat uit een laag chocomousse, yoghurt en granola. Vegan, suikervrij en makkelijk om te maken.

Ook perfect als toetje trouwens!

Dit heb je nodig
1 rijpe banaan
halve rijpe avocado
2 afgestreken el rauwe cacao
2 el homemade granola (of geroosterde havermoutvlokken en noten)
2 el plantaardige yoghurt

Zo maak je het
Snijd de rijpe banaan in stukjes. Doe deze samen met de halve avocado en de twee eetlepels cacao in een kom en pureer deze met de staafmixer, totdat je romige chocolademousse hebt. Pak een mooi glas en doe daar als eerste laag de mousse in. De tweede laag is de yoghurt en als topping strooi je twee eetlepels granola eroverheen.