Pittige aardappeltjes met schil uit de oven

pittige aardappeltjes met schil uit de oven[print_link]
Sommige gerechten zijn zo makkelijk en snel gemaakt! Deze pittige aardappeltjes met schil uit de oven bijvoorbeeld. Aardappeltjes zijn altijd lekker, maar tijdens het kerstdiner of de gourmet kunnen ze niet missen op tafel!

Pittige aardappeltjes met schil uit de oven

Door aardappeltjes met schil de bereiden in de oven, behouden ze meer smaak en vitaminen, en krijgen ze een lekkere bite. Je kunt de aardappeltjes kruiden met wat je lekker vindt. Rozemarijn, knoflook, paprikapoeder on chili voor als je van een beetje pittig houdt.

Serveer de aardappeltjes met deze heerlijke paprika-yoghurt dip.

Dit heb je nodig

500 gram kriel aardappelen
1 teen knoflook
1 theelepel chili vlokken
1 eetlepel olijfolie
snuf zout

Zo maak je het

Was de aardappelen en kook deze ongeveer 8 minuten voor tot ze beetgaar zijn. Kook ze niet te zacht. Giet de aardappelen af en laat even afkoelen. Snijd de aardappelen doormidden en verspreid over een bakplaat met bakpapier. Hak de knoflook grof en verdeel deze over de bakplaat. Besprenkel olijfolie over de aardappel en kruid met de chili vlokken.

Bak de aardappelen 20 minuten in de oven. Breng op smaak met een snuf zout.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.

Gerelateerde berichten