Havermout-banaan koekjes

havermout-banaan koekjes

[print_link]
Deze chewy havermout-banaan koekjes zijn echt de makkelijkste en snelst gemaakte koekjes ooit! Heerlijk als tussendoortje, maar ook ideaal om mee te ontbijten.

Dit heb je nodig (voor 6 koeken)
100 gram havermout
2 rijpe bananen
1 tl honing
1 tl kaneel

Vulling
Je kunt de koekjes vullen met wat je wilt. Cranberry’s, noten, blauwe bessen of cacaonibs. Experimenteer en ontdek jouw favoriete vulling.

Zo maak je het
Verwarm de oven op 180 graden. Prak de bananen met een vork en meng samen met de havermout, honing en kaneel tot een beslag. Meng vervolgens de vulling door het beslag. 

Maak 6 balletjes van het beslag en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de balletjes een beetje plat met een lepel of met de hand. Bak de koekjes 20 minuten in de oven. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.

havermout-banaan koekjes

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.