Frisse koolsalade met walnoten en tahin-citroen dressing

Koolsalade tahin-citroen dressing
[print_link]
Een frisse koolsalade met walnoten en tahin-citroen dressing. Een gezond bijgerecht die je binnen vijf minuten op tafel hebt staan.

Frisse koolsalade met walnoten en citroen-tahin dressing

Frisse kool, venkel en tahin is een perfecte combinatie. Deze koolsalade en heerlijk bij een vegetarische burger met frietjes of bij de BBQ.

Dit heb je nodig

kwart paarse/rode kool
kwart witte kool
halve venkelknol
2 handjes walnoten
4 el olijfolie extra vergine
1 tl tahin
sap van kwart citroen
snuf peper
snuf zout
verse peterselie

Zo maak je het

Sijd de paarse kool, witte kool en venkel in dunne reepjes en doe deze in een grote kom. Voeg de walnoten toe. Meng voor de dressing de olijfolie, tahin, citroen en een snuf peper en zout in een kommetje. Besprenkel de dressing over de koolsalade en garneer met verse peterselie.

Koolsalade tahin-citroen dressing

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.