Green smoothie bowl

green smoothie bowl
[print_link]
Zodra het mooi weer wordt en het zonnetje schijnt in de ochtend, krijg ik meteen zin in ontbijten met een smoothie bowl. Licht verteerbaar (worden je darmen blij van), plantaardig en vol voedingstoffen. Daarnaast zijn ze zo makkelijk om te maken en zien smoothie bowls er gewoon heel mooi uit.

Deze green smoothie bowl is denk ik mijn favoriet. Natuurlijk door de mooie groene kleur (jullie hadden vast al door dat groen mijn leveringskleur is), maar vooral door de avocado die de smoothie bowl heerlijk romig maakt. Ik word altijd blij van het ontbijten met zo een mooi gezond groen plantaardig kommetje!

Dit heb je nodig (twee kommetjes of 1 grote kom)
1 banaan (liefst uit de vriezer)
halve avocado
grote hand spinazie
1 kiwi

Topping
mango
hennepzaad
walnoten

Zo maak je het
Doe de banaan, spinazie, kiwi en avocado in de blender en blend tot een romige smoothie. Schenk de smoothie in de kommen. Snijd de mango in stukken en verdeel deze samen met de walnoten en hennepzaad over de kommen. Klaar is je gezonde ontbijtje!

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.