Groene smoothies | Waarom? Hoe? + Recepten

20140805-IMG_0651

Ik hield altijd al van smoothies. Ze zijn lekker, gezond en makkelijk. Yoghurt, wat blauwe bessen, een banaan, een handje superfoods en blenden maar, heerlijk! Toen ik hoorde over het drinken van groene smoothies was ik natuurlijk nieuwsgierig en ben ik de wereld van de groene smoothies ingestapt. Ik ben gaan experimenteren met (blad)groenten, fruit, kruiden en specerijen. Toen ik mijn eerste groene smoothie probeerde was ik meteen fan!

Groene smoothies maken is eenvoudig en lekker. Maar het belangrijkste, een goede manier om de dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit binnen te krijgen. Een kleine moeite met een groot resultaat!

Nieuwsgierig geworden? Lees verder…

Waarom groene smoothies?
| Zo stel je jouw favoriete groene smoothie samen
| Hoe maak je groene smoothies (en met welke producten?)
Groene smoothie recepten

Gerelateerde berichten