Achter de schermen #12

Kijkje achter de schermen tijd! Met als hoogtepunt mijn tripje naar Kopenhagen. Een hele leuke nieuwe samenwerking en FGBF in de media. Verder zijn we mijn lievelingsseizoen ingegaan en lagen mijn favoriete producten weer in de winkel; het is eindelijk lente! Ijsco en ik vierde onze verjaardagen, genoten van de eerste zomerse dagen en ik ontdekte nieuwe food hotpots!

Achter de schermen #12

Kopenhagen!

Eindelijk was het zover; ik had een tripje naar Kopenhagen geboekt! Kopenhagen stond al zo lang op mijn lijstje. Ik heb door het mooie Kopenhagen gewandeld, de Botanische tuinen bezocht, de foodhallen, naar het aquarium Den Bla Planet geweest, naar het strand gefietst en natuurlijk heel veel gegeten, koffie gedronken en heerlijke wijnbarretjes ontdekt.

De food hotspots en to do’s komen snel online!

Feelgoodbyfood in de media!

Feelgoodbyfood stond op de website van Lindanieuws.nl en CookLoveShare.nl! Hoe tof? Daarnaast geef ik deze maand dagelijks voedingstips aan alle deelnemers die meedoen aan de CookLoveShare ‘Gewoon Gezond’ challenge.

Feelgoodbyfood media

Feelgoodbfood op cookloveshare

Feelgoodbyfood; ambassadeur voor Lidl!

Deze maand ben ik een super toffe samenwerking begonnen met een van mijn favoriete supermarkten; Lidl! Het komende jaar mag ik mijzelf Lidl-ambassadeur noemen. Om deze samenwerking af te trappen gingen we samen met Semilo (mijn mediabureau) en Lidl dineren bij restaurant de Plantage in Amsterdam. Wat is het eten hier heerlijk! En natuurlijk een beetje wijn..

Ik kom wekelijks bij mijn eigen Lidl om de hoek en ga altijd met een tas vol groente, fruit, noten, humus, olijven en wijn weer naar buiten. De prijs-kwaliteit verhouding is gewoon heel erg goed!

Wat kun je verwachten? Heel veel tips, het delen van mijn favoriete Lidl producten, nieuwe producten, recepten en nog veel meer!

Zo vond ik vorige week deze zeekraal, gewoon in de Lidl!

Asperge- en rabarberseizoen

Yes, we zitten volop in het asperge- en rabarberseizoen! Twee van mijn favoriete seizoensproducten van de lente. Ik heb al een paar heerlijke gerechten met zowel asperges als rabarber gemaakt.

Meteen al een Lidl tip; een Lidl in de buurt? Haal ze dan daar! Betaalbaar en heel lekker!

Ijsco en ik waren jarig!

Ijsco en ik waren beiden jarig ik Mei. Ijsco werd 4 en ik… 29. Op deze zonnige lentedag heb ik (natuurlijk) een uitgebreid ontbijt gemaakt, lekker koffie gedronken bij mijn favoriete koffiezaakje en ’s avonds uit eten geweest bij Sunshine; een Ethiopisch restaurant dat ik al een tijdje wilde proberen.

Ijsco deed wat ‘ie het liefste doet; eten en slapen. En later op de dag gingen we samen met de bus op weg naar zijn logeeradres, omdat ik een paar dagen naar Kopenhagen ging. Altijd spannend met de bus…

Achter de schermen Feelgoodbyfood

Nieuwe foodhotspots ontdekken

Hummusbar Juuls Hummus

Eindelijk een hummusbar in mijn eigen stad Utrecht! Daar moest ik natuurlijk meteen gaan eten. En niet zomaar een hummusbar. Ook nog eens een hele fijne met heerlijke humus bowls.

Ben jij ook een echte humus liefhebber? Ga dan zeker langs voor een heerlijke humusbowl! Ik denk dat ik hier nog vaak te vinden ben…

Juuls Hummus

Juuls Hummus

Ethiopische restaurant Sunshine

Op mijn verjaardag heb ik dus gegeten bij het Ethopische restaurant Sunshine! Ik hou zo van dit soort restaurantjes. Traditioneel, simpel en écht goed eten!

Naast dat ik van de Ethiopische keuken hou, is het ook een gezellige manier van eten. Je deelt namelijk een grote plate vol gerechten en.. je eet met je handen! Lekker dippen met enjira (Ethiopische pannenkoek).

Wij lieten ons verrassen door de kok, die al zijn favoriete gerechten voor ons maakte. Dahl, gegrilde boerenkool, gekruide erwten in gele saus, tomaten-bonensalsa, rijst, salade… Bij het eten namen we een traditioneel Ethiopisch drankje; bananen- en kokosbier uit een houten kommetje. Zoet, maar lekker!

Achter de schermen Feelgoodbyfood

Poké Perfect!

Ook at ik op een zonnige zondagavond met vrienden bij de nieuwe Poké bowl hotspot Poké Perfect. Hier hebben ze heerlijke pose bowl en je kunt zelf je poké bowl samenstellen. Ik nam natuurlijk de vegan variant met gegrilde tofu. Heerlijk!

Relaxen

Wat was het prachtig weer in Mei. Wat is Utrecht toch mooi he?! Ik hou zo van die lange, zomerse avonden. Dat je gewoon nog de hele avond buiten kunt zitten, buiten eten en genieten van de mooie lucht.. heerlijk!

Naast werken, sporten, eten en koffie (wijn) drinken, heb ik natuurlijk van het prachtige weer genoten en al lekker een paar keer baantjes gezwommen.

Achter de schermen Feelgoodbyfood

Gerelateerde berichten