Achter de schermen #10

De eerste ‘achter de schermen’ van 2017! En wat zijn er in het begin van het nieuwe jaar al veel leuke dingen gebeurd. Toffe events, een lezing op de Gezondheidsbeurs, leuke opdrachten, veel ontbijtjes, interviews en veel koffie. Kijk je mee?

Lezing Gezondheidsbeurs

Gister gaf ik een lezing in het bloggerstheater op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Wat was het een leuke ervaring!

Eerlijk gezegd vallen dit soort dingen een beetje uit mijn ‘comfort zone’. Op de voorgrond staan, spreken voor publiek.. Waarom ik het toch gedaan heb? Als eerste denk ik dat het goed is om soms dingen te doen die buiten je comfort zone vallen. Dingen doen die je spannend of zelfs eng vindt, om angsten te overwinnen. Ze maken je sterken en je bent een ervaring rijker. En achteraf valt het vaak best mee, toch?

Ten tweede ben ik de blog begonnen om andere te informeren en te inspireren op het gebied van gezonde voeding. Een lezing draagt daar aan bij. Ik kan mensen inspireren door ze een verhaal te vertellen. Hopelijk heb ik dat met deze lezing op de Gezondheidsbeurs gedaan!

Ik heb ontzettend veel leuke en lieve reacties gehad, en de gezondere chocoladecake die ik meenam was binnen no time op!

Achter de schermen Gezondheidsbeurs

Gezondheidsbeurs

Gezondheidsbeurs

Interview Gezondheidsnet

Gezondheidsnet stelde mij 5 vragen over gezond eten en bloggen, als voorproefje op de lezing op de Gezondheidsbeurs.

gezondheidsnet.nl

Coffee bike tour

Als voorproefje op het Amsterdam coffee festival, kregen we een coffee bike tour door Amsterdam! Een event waar ik echt naar uitkeek, want ik ben echt een koffiefan! We gingen op de fiets langs de leukste koffietentjes. We kregen een koffie tasting, workshops en dronken overal veel koffie, heel veel koffie. We sloten de tour af met koffie cocktails.

In de middag zat ik echt stuiterend in de trein terug naar huis, maar het was ontzettend leuk en interessant!

coffee bike tour

coffee bike tour

coffee bike tour

coffee bike tour

coffee bike tour

coffee bike tour

coffee bike tour

Pasta eten!

Pasta eten, wie houdt daar niet van. Vooral als dit bij Spaghetteria is, dé plek waar je de allerbeste en lekkerste pasta kunt eten!

Door Spaghettria Oost in Amsterdam werden we uitgenodigd om pasta te komen eten. Maar voordat we lekker gingen eten, kregen we een exclusief kijkje achter de schermen. We gingen langs het ‘pasta laboratoria’ en kregen te zien hoe alle pasta gemaakt wordt met héle grote pasta machines.

Daarna terug naar Spaghetteria Oost, het was tijd om lekker pasta te gaan eten. We kregen een proeverij van 4 soorten pastagerechten én bij elke pasta een heerlijk glas wijn. Oh, wat hebben we heerlijk gegeten!

Spaghetteria

Spaghetteria

Spaghetteria

Ontbijt spots Amsterdam

Een ochtendje door Amsterdam om een paar ontbijt hotspots af te gaan. Klinkt niet slecht toch? Het was een heerlijke dag. Op de fiets in het zonnetje ging ik met blog vriendinnetje Ingrid langs een paar ontbijt spots voor koffie’s en ontbijtjes. De ontbijt hotspots deel ik binnenkort op de blog.

Ontbijt hotspots amsterdam

Ontbijt hotspots amsterdam

Ontbijt hotspots amsterdam

Ontbijt hotspot amsterdam

Groente in de hoofdrol, dé trend van 2017!

Van dit artikel werd ik heel blij en jullie blijkbaar ook!

Ontbijt!

In de koude januari maand heb ik veel nieuwe warme ontbijtjes gemaakt, zoals deze Pancakeswentelteefjes en perencrumble. Deze roze ontbijtjes maakte ik voor een Valentijn opdracht. Je kunt het slechter treffen met je werk..

Yoghurt met gepofte quinoa

Gezonde wentelteefjes

kokos-haver pannenkoekjes

perencrumble met gember en walnoten

Chocotaart!

Oh, en heb je deze chocoladetaart met rood fruit voorbij zien komen op de blog? Was echt zó lekker!

Gezonde Chocoladetaart met rood fruit

Mooie winterdagen

Verder hebben we weer zulke mooie winterdagen gehad en Ijsco was weer blij met alle foodpakketjes die binnen kwamen.