7x heerlijke feestelijke kerst dessert

Bij Kerst hoort een toetje! Een feestelijke manier om het kerstdiner af te sluiten. Deze 7 dessert zien er feestelijk uit op tafel, zijn heel lekker en nog makkelijk om te maken ook!

7x heerlijke feestelijke toetjes

1. Chocolade-hazelnoot mousse met framboos

Een heerlijke romige chocolade-hazelnoot mousse! Deze mousse maak je in 3 minuten klaar… in de blender! En ook nog een avond van te voren. Scheelt weer stressen op de dag an het kerstdiner!

Chocolade-hazelnoot mousse

2. Appel-cranberry taartje

Dit feestelijke taartje is perfect om tijdens de feestdagen op tafel te zetten. Vooral omdat het taartje zo makkelijk te maken is en je maar weinig ingrediënten nodig hebt.

appel-cranberry taartje

3. Gebakken peer uit de oven met chocolade en pecannoten

Dit is nou echt een winters en feestelijk toetje! En de combinatie van gebakken peer, chocolade en pecannoten is zo ontzettend lekker!

Behalve dat dit toetje heel lekker is, is het namelijk ook nog eens makkelijk en snel gemaakt. Zo een twee minuten voorbereidingstijd en de rest van het werk doet de oven. Wie zegt dat je voor heerlijke kerstgerechten uren in de keuken moet staan?

gebakken peer

4. Chocoladetaart met rood fruit

Chocoladetaart, die kan ik echt nooit weerstaan! Een goede reden om met de feestdagen deze chocoladetaart met rood fruit te bakken. En het is nog een gezondere versie ook.

Chocoladetaartje met rood fruit

5. Koffiecake met choconibs

Koffie + dessert in één. Daar maak je mij heel erg gelukkig mee! Helemaal wanneer hier ook nog eens chocola bij zit.

koffie-chocoladecake

6. Galette met fruit

Galette vind ik er zo mooi uit zien, dat dit taartje een plekje verdient op tafel tijdens Kerst. Dit taartje is ook nog eens lekker licht. Dus zelfs als je bijna geen plek meer hebt door al dat lekkere eten, kan er best nog een stukje van deze Galette met fruit bij.

Galette bramen

Ga jij een van deze recepten van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.

Gerelateerde berichten